PNY CS900 alınır mı?

Kronik sorunu yoktur.

Ben uzun zamandır kullanıyorum bir sorun yaşamadım hocam, daha önce 1-2 arkadaşa önermiştim. Şikayet almadım.

Kronik sorunu yoktur.

Alınır. Sağlam SSD.

Forum'da çoğu kişi kullanıyor. Güzel SSD.

Sağ olun hocalar. Daha önce de konu açmıştım. Yüzüne bile bakılmaz denmişti. Herhalde birkaç kişiye öyle geldi. Almalıyım bir tane bundan.

@Wayx hocam öyle diyenler kendini İstanbul Beyefendisi sanan, M2 Samsung SSD kullanarak bizi köle yerine koyan insanlar. Merak etmeyin, SSD'den pişman olmazsınız. Bu arada Gigabyte SATA SSD'ler de iyidir.

Ciddi olmak gerekirse bunlar sorunlu mal alıp iade etmemişler, konuyu şimdi gördüm, eski olandan bahsediyorum. Kronik sorunu yok ancak güvenilir yerlerden almayınca sorunlu gelebilir.

Kesin alan kişi PttAVM'den almıştır. Geçen PttAVM'den tuvalet kağıdı almıştım deterjan gönderdiler.
Hocam konuya baktım da adamlar kronik sorunlu falan demişler, Samsung EVO atmışlar ve bütçeyi aşıyor. İki kişide sorun var diye kronik sorunlu ilan ettiler.

Bence attigimi alabiliyorsaniz riske atmamak adina alinmaz. Son gelen modeller kotu kontrolcu kullaniyor deniliyor. Tabii 1TB icin gecerli mi, bilemem.

@The Prodigy.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı