Selamlar, sadece oyun için bu SSD alınır mı? Bütçeme en uygun bu. Kronik sorunu var mıdır?
Selam, sadece oyun için bu SSD alınır mı? Bütçeme en uygun bu. Kronik sorunu var mıdır?
Alınır. Sağlam ssd.Selamlar, sadece oyun için bu SSD alınır mı? Bütçeme en uygun bu. Kronik sorunu var mıdır?
Selam, sadece oyun için bu SSD alınır mı? Bütçeme en uygun bu. Kronik sorunu var mıdır?
Ben uzun zamandır kullanıyorum bir sorun yaşamadım hocam, daha önce 1-2 arkadaşa önermiştim. Şikayet almadım.
Kronik sorunu yoktur.
Alınır. Sağlam SSD.
Forum'da çoğu kişi kullanıyor. Güzel SSD.
Sağ olun hocalar. Daha önce de konu açmıştım. Yüzüne bile bakılmaz denmişti. Herhalde birkaç kişiye öyle geldi. Almalıyım bir tane bundan.
Hocam konuya baktım da adamlar kronik sorunlu falan demişler, Samsung EVO atmışlar ve bütçeyi aşıyor. İki kişide sorun var diye kronik sorunlu ilan ettiler.Kesin alan kişi PttAVM'den almıştır. Geçen PttAVM'den tuvalet kağıdı almıştım deterjan gönderdiler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.