Ömrünü etkilemez. Ama OC gibi olaylar için pek yatkın olmadığını gösterir.
Ömrünü etkilemez. Ama OC gibi olaylar için pek yatkın olmadığını gösterir.
Hocam değiştiremediğim bir parçada sıkıntı olur mu ya.
Hocam ASUS'un soğutması en iyisidir ama o kadar fazla para vermeye bence de gerek yok. PNY'nin soğutması çok iyi değil. Bu video da RTX 4060 Ti Dual karşılaştırmaları var ama yine de kafanızda bir şekil oluşur. Bence Galax veya Zotac alın.
Hocam illa onu mu almak zorundasın yani öyleyse sadece göründüğü gibi soğutma konusunda iyi değil ben soğutmaya önem veririm ekran kartında genelde ama alsan da sadece tek sorunun soğutma performansı olur diye düşünüyorum başka model oluyorsa başka al kesinlikle.
Hayır tabii ki 4060 Ti aldıracak kadar da değil. Degistiremiyorsaniz kullanın içiniz de rahat olsun.Hocam bütçem onlara yetmiyor gidip 4060 Ti da almak istemiyorum ya sizce bir sorun oluşturur mu?
Hayır tabii ki 4060 Ti aldıracak kadar da değil. Degistiremiyorsaniz kullanın içiniz de rahat olsun.
Diğer ekran kartlarına bütçem yetmiyor ya.
Ben iyi bir model diye biliyorum ama yanlış yönlendirmek istemem çok hakim değilim. Gören bir arkadaş cevap verirse daha iyi olur.Hocam Colorful'un ekran kartı nasıl 3 fanlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.