PNY ekran kartı alınır mı?

Screenshot_1.png

PNY iyi bir marka ama bu modelini tercih etmezdim.

Ömrünü etkilemez. Ama OC gibi olaylar için pek yatkın olmadığını gösterir.

Yani alırsam benim için uzun ömürlü bir ekran kartı olur değil mi kusura bakmayın ben anlamıyorumda kafanızı biraz şişirdim.

Eki Görüntüle 2305926

PNY iyi bir marka ama bu modelini tercih etmezdim.

Hocam değiştiremediğim bir parçada sıkıntı olur mu ya.

Ömrünü etkilemez. Ama OC gibi olaylar için pek yatkın olmadığını gösterir.

Hocam kusura bakma anlamadığım için sorular yağdırdım ama alırsam bu kart beni pişman eder mi OC ne demek onu bilmiyorum.

Hocam ASUS' un soğutması en iyisidir ama o kadar fazla para vermeye bence de gerek yok. PNY' nin soğutması çok iyi değil. Bu video da RTX 4060Ti Dual karşılaştırmaları var ama yine de kafanızda bir şekil oluşur. Bence GALAX veya ZOTAC alın.

Hocam değiştiremediğim bir parçada sıkıntı olur mu ya.

Hocam illa onu mu almak zorundasın yani öyleyse sadece göründüğü gibi soğutma konusunda iyi değil ben soğutmaya önem veririm ekran kartında genelde ama alsan da sadece tek sorunun soğutma performansı olur diye düşünüyorum başka model oluyorsa başka al kesinlikle.

Hocam ASUS'un soğutması en iyisidir ama o kadar fazla para vermeye bence de gerek yok. PNY'nin soğutması çok iyi değil. Bu video da RTX 4060 Ti Dual karşılaştırmaları var ama yine de kafanızda bir şekil oluşur. Bence Galax veya Zotac alın.

Hocam bütçem onlara yetmiyor gidip 4060 Ti da almak istemiyorum ya sizce bir sorun oluşturur mu?

Hocam illa onu mu almak zorundasın yani öyleyse sadece göründüğü gibi soğutma konusunda iyi değil ben soğutmaya önem veririm ekran kartında genelde ama alsan da sadece tek sorunun soğutma performansı olur diye düşünüyorum başka model oluyorsa başka al kesinlikle.

Diğer ekran kartlarına bütçem yetmiyor ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı