Hocam ASUS' un soğutması en iyisidir ama o kadar fazla para vermeye bence de gerek yok. PNY' nin soğutması çok iyi değil. Bu video da RTX 4060Ti Dual karşılaştırmaları var ama yine de kafanızda bir şekil oluşur. Bence GALAX veya ZOTAC alın.
Hocam illa onu mu almak zorundasın yani öyleyse sadece göründüğü gibi soğutma konusunda iyi değil ben soğutmaya önem veririm ekran kartında genelde ama alsan da sadece tek sorunun soğutma performansı olur diye düşünüyorum başka model oluyorsa başka al kesinlikle.
Hocam ASUS'un soğutması en iyisidir ama o kadar fazla para vermeye bence de gerek yok. PNY'nin soğutması çok iyi değil. Bu video da RTX 4060 Ti Dual karşılaştırmaları var ama yine de kafanızda bir şekil oluşur. Bence Galax veya Zotac alın.
Hocam illa onu mu almak zorundasın yani öyleyse sadece göründüğü gibi soğutma konusunda iyi değil ben soğutmaya önem veririm ekran kartında genelde ama alsan da sadece tek sorunun soğutma performansı olur diye düşünüyorum başka model oluyorsa başka al kesinlikle.