PNY GeForce GTX 1660 Super VS 1650 Super Mi?

fallxry

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bu ekran kartların arasında kaldım 1660S'de Single(Tek) Fan var 1650S'de ise 2 tane fan bulunuyor sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası PNY olanın biraz soğutma sorunu çekebileceğini düşünüyorum. Özellikle kasa içi hava dolaşımı yeterli değilse ses anlamında sorun yaratabilir zira tek fanlı bir model ve soğutma bloğu oldukça ince. Genelde markaya göre model düşürmeyi önermem ancak PNY de öneremem. Biraz daha koyup en azından çift fanlı bir model alırsanız daha ileriye dönük olur.

PNY single kullanıyorum, kart oyunlarda 70'i çok zor görüyor. :) RDR 2 gibi oyunlarda 55 derece anca, tek fanlı olmasına rağmen üst seviye kartlardaki gibi 3 bakır borusu var. Ancak iki kartın da stoğu yok, hazır sistemlerde anca bulabilirsiniz.

1660S stokta olmadığı için ne desek boş. Normal şartlarda tek fanlı bile olsa 1660S tercih edilmelidir.

@VIII.Edward robot müşteri temsilcisi gibi yorumu olmuş bu. Stokta olmayan ve fiyatı belirsiz bir ürüne 200-300 ekle çift fanlı al denir mi hocam? :D

Hocam geleceği görebiliyorum yakında piyasada sadece GT7xx serisi kalacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı