PNY RAM'leri kaliteli mi?

• Konuyu başlatan Axii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 3.475
Makaleler
8
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Freelancer Filmmaker
Selam, internette gezinirken PNY RAM'lerin satıldığını gördüm, 3200MHz ve CL16 değerinde fiyatıda açıkçası uygun geldi, PNY zaten ekran kartı tarafından kendini ispatlamış bir firma, NVIDIA'nın en gözde partnerlerinden birisi.

Sizce bu RAM'ler nasıl? Sistem toplamalarında kullanılabilir mi? Ek olarak internette çip bilgilerine ulaşamadım, çiplerini hangi marka üretiyor?

G.Skill, Corsair, Crucial varken bulaşmayın.

Güzel bir indirimle daha iyisine dahi sahip olabilirsiniz.

Yorumlardan okuduğum kadarı ile Gaming gecesinde 600₺'lere kadar düşüyormuş ve Corsair Vengeance LPX modelinden daha ucuza geliyor.

İnceheap sitesinin cuma indirimlerini takip edin.

Bütçenizi ve istediğiniz ram özelliklerini yazarsanız model önermesi alabilirsiniz.

Sahip olduğunuz sistemi veya alınacak bir sistem varsa paylaşın. Böylece öneriler uyumlu modeller üzerinden yapılacaktır.

Corsair üzerinde sadece Intel desteği bilgisi varsa eğer AMD üzerinde yüksek frekans kullanımında sorun çıkma durumu olabiliyor. Geçende biri bunu yaşadı forumdan.

Hocam, SK Hynix kullanıyor. Yabancı bir siteden buldum.
Screenshot_20210104-211630.png

Sitesinde çipleri hakkında bilgi verilmemiş. Crucial Ballistix öneririm ben.

İnceheap sitesinin cuma indirimlerini takip edin.

Bütçenizi ve istediğiniz RAM özelliklerini yazarsanız model önermesi alabilirsiniz.

Sahip olduğunuz sistemi veya alınacak bir sistem varsa paylaşın. Böylece öneriler uyumlu modeller üzerinden yapılacaktır.

Corsair üzerinde sadece Intel desteği bilgisi varsa eğer AMD üzerinde yüksek frekans kullanımında sorun çıkma durumu olabiliyor. Geçende biri bunu yaşadı forumdan.

Hayır, benim şu anda halihazırda RAM'lerim var yakın zamanda almayacağım. Sadece insanlara tavsiye verirken önerilebilecek bir modelmi onu sormak için açtım. Ek olarak Ryzen 3 3200G işlemcim ile 3200MHz'lere kadar çıkabildim fakat sanırım şans işi, kutusunda Intel logosu bulunuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı