PNY RTX 3060 Ti vs Zotac RTX 3060 Ti

Bu modeli konu açıp atmıştım indirimde olduğu için. Windforce serisini soğutması eskiden iyi değildi 2060 ve 1660'da şikayetçi olanlar vardı. Bu modelin biraz daha büyük soğutma bloğuna sahip versiyonu bile 76 dereceyi görüyor bana kalırsa bu kart 80 derecede çalışır rahatlıkla. Ek olarak fan problemi çıkma ihtimali az da olsa var.

@Shahdee size de sorayım. Zotac mı Galax mı? Bugün alacağım ikisinden birini ancak henüz karar veremedim.

Son düzenleme:
Zotac’ın OC olmayan 3060 Ti kartında frekanslar çok düşük eğer oysa Galax’a yönelebilirsiniz.

Zotac’ın OC olmayan 3060 Ti kartında frekanslar çok düşük eğer oysa Galax’a yönelebilirsiniz.
Yüksek ihtimalle OC değil. Evet OC yapılmış model değil satılan.

Galax alacaktım ancak ani bir kararla Zotac 3060 Ti siparişi verdim. Umarım memnun eder. Frekans çok düşük ise OC ile halletmeye çalışırım ama belki ellemem stok kalır. Şu an kullandığım kartı zaten OC ile kullanıyordum sorun çıkmadı.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun güle güle kullan. Ben de Gigabyte 3060 Ti aldım.

Ürünü teslim aldın mı? Sıcaklıklar nasıl? Gigabyte Windforce kartım geldi. Metro Exodus enhanced Edition (2K Extreme ayarlar, Ray Tracing Ultra, DLSS quality) ayarlarda 77 dereceleri gördü. İade etmeyi düşünüyorum.

İfadeler: poe
Aldım 1 gün kullandım bugün geri yolladım. 75 dereceyi görüyor ve traktör motoru gibi ses çıkartıyor. Asus Dual 6700 XT alacağım sanırım. Bu arada kart sesli mi çalışıyor ve kasan ne?

Son düzenleme:
Anladım. Kart Full yükte biraz ses yapıyor ama rahatsız edici düzeyde değil. Kasam Vampiric 100R.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…