İade onaylandı şu an bir yerden haber bekliyorum ellerinde uygun fiyata Asus 3060 Ti varsa oradan alacağım. Olmazsa ya Gigabyte 3060 Ti ya da Asus Dual RX 6700 XT alacağım. Nasıl 72 derecede sabitlediniz bu arada? AMD kart almak istemiyorum DLSS ve RT gibi oyuncaklar hoşuma gitti ama kasamın hava akışı pek iyi degil kart fazla ısınır gibi sanki. Kartın fanı %100 olunca ses çıkartıyor mu? Windforce serisinde kronik fan problemi vardı çünkü.Son güncelleme. 72 derecede sabit kalıyor. İade etmeyip, kullanmaya karar verdim. Siz naptınız aldınız mı yeni kart?
Videodaki gibi problem yok değil mi?Anladım. Akasa Viper kasa fanı aldım. Onları monte ettim. 2 saat Metro Exodus oynadım. Son ulaştığım sıcaklık 72ydi. 72'yi aşmadı sıcaklık.
Gigabyte almak gibi bir hata yapmayın yazılımı aşırı berbat.Windforce Gigabyte modeli de var. 8999 TL. Bu da düşünülebilir. Windforce serisinin soğutması eskiden iyiydi. Hala öyle mi bilmiyorum.
Windforce Gigabyte modeli de var. 8999 TL. Bu da düşünülebilir. Windforce serisinin soğutması eskiden iyiydi. Hala öyle mi bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.