PNY RTX 3060 Ti vs Zotac RTX 3060 Ti

Galax veya PNY.

Şimdi Teknobiyotik'ten 12 cm kasa fanı sipariş ettim. Kasanın hava sirkülasyonunu adam edip, tekrar test edeceğim. 75 dereceyi aşarsa iade edeceğim.

Son düzenleme:
O VRAM ile 7-8 sene kullanmanız zor ihtimal. Her halükarda 4-4.5 sene götürür yine de. O yüzden hangisi sizin içinize sindiyse onu alın. 7-8 sene sonrasını düşünerek işlem yapmayın. Modeller arası kıyas için:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son güncelleme. 72 derecede sabit kalıyor. İade etmeyip, kullanmaya karar verdim. Siz naptınız aldınız mı yeni kart?

Son güncelleme. 72 derecede sabit kalıyor. İade etmeyip, kullanmaya karar verdim. Siz naptınız aldınız mı yeni kart?
İade onaylandı şu an bir yerden haber bekliyorum ellerinde uygun fiyata Asus 3060 Ti varsa oradan alacağım. Olmazsa ya Gigabyte 3060 Ti ya da Asus Dual RX 6700 XT alacağım. Nasıl 72 derecede sabitlediniz bu arada? AMD kart almak istemiyorum DLSS ve RT gibi oyuncaklar hoşuma gitti ama kasamın hava akışı pek iyi degil kart fazla ısınır gibi sanki. Kartın fanı %100 olunca ses çıkartıyor mu? Windforce serisinde kronik fan problemi vardı çünkü.

Anladım. Akasa Viper kasa fanı aldım. Onları monte ettim. 2 saat Metro Exodus oynadım. Son ulaştığım sıcaklık 72ydi. 72'yi aşmadı sıcaklık.

Anladım. Akasa Viper kasa fanı aldım. Onları monte ettim. 2 saat Metro Exodus oynadım. Son ulaştığım sıcaklık 72ydi. 72'yi aşmadı sıcaklık.
Videodaki gibi problem yok değil mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır şu anda rattling problemi yok. Önceki sorularına cevap vermemişim kusura bakma. Hiç kulaklık takmıyorum. Soundbar ile kullanıyorum PC'yi. Oyundayken hiç duymuyorum GPU fan sesini. Masaüstünde Afterburner ile %100'e aldığım zaman fan sesi duyuluyor ama rahatsız edecek düzeyde değil. Eve geçince tekrar test edip, kaydetmeye çalışayım sesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…