İnceleme PNY RTX 4070 XLR8 Verto Epic-X 12 GB O.C ekran kartı incelemesi

Ben 16 GB RAM 4070 7600 sistemle 9500 skor aldım superposition'da. Normal midir?

Hocam vallahi bu testler biraz eski yani tam emin olamayabiliriz. Mesela benim RTX 3060 Gigabyte kartımda furmak hep düşük skor veriyordu nedenini anlamadığım bir şekilde ama diğer testlerde normaldi yani olması gereken. Bazı kişilerde böyle oluyor nedenini kimse tam bilmiyor. Araştırmıştım o dönemde. Sürüm güncel eski fark etememişti mesela. Hatta bu üstteki testlerde de benden daha iyi olan bazı sistemler daha düşük veya benden daha kötü olanlar daha yüksek gibi karışık skorlar gördüm. Eski testlere pek aldırış etmiyorum açıkçası önemli olan 3D mark, PassMark ve oyunlar. Onlarda bir sorun yoksa sorun yoktur. Sizin sistem daha güçlü yani 7600 CPU ve 6000MHz RAM'ler ile. Bence oyunlarda filan deneyin derim.

Hocam PassMark'ta 9302 skor çıktı.

Hocam XMP yani EXPO filan açık mı? Kontrol ettiniz mi? BIOS'tan?

Yani skor düşük. Eğer böyle devam ederse bence bir konu açın bölüme başkaları da yardımcı olsun. Yeni AM5 platformu çok iyi bilmiyorum ben ama skor düşük.

Hocam hepsi açık ben de anlamadım 16 GB diye mi acaba bilmiyorum yarın bir konu açacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…