Çok teşekkür ederim yardımın için.
Bu kadar ucuzken? daha geçen 39.999 a Gigabyte 4080 Super satıldı dostum neyin bu kadar ucuzu? piyasayı hiç mi takip etmiyonuz.Fiyatı da bu kadar ucuzken uzak dur derim bu kart yerine AMD tercih ediyorsan 7900 XTX, 7900 XT.
NVIDIA ise 4080,4070 TiS bakabilirsin.
Nerede satıldı 40kya 4080 SUPER?Bu kadar ucuzken? daha geçen 39.999 a Gigabyte 4080 Super satıldı dostum neyin bu kadar ucuzu? piyasayı hiç mi takip etmiyonuz.
Satıldı diyorsak satılmıştır değil mi dostum? kim neden yalan atsın? bak 11 in de 39.999, nerede gördüğümü hatırlamıyorum ama uzun süre aynı fiyattan kalmıştı.Nerede satıldı 40kya 4080 SUPER?
Normal Gigabyte zaten 2-3k daha fazla![]()
Bu kadar ucuzken? Daha geçen 39.999'a Gigabyte 4080 Super satıldı dostum neyin bu kadar ucuzu? Piyasayı hiç mi takip etmiyonuz.
Arkadaş 42K için çok ucuz gibi konuşmuş ondan dedim, yoksa 4080 Super in ederi zaten 40K nın üstü değil ki ben o parayı bile vermem 2.elde çok çok daha ucuza garantili kartlar var onlara yönelirim.Zaten benim attığım ekran kartıda şu an indirimde 39k ya geliyor muhtemelen senin gördüğünde indirimde olduğu için o kadar ucuz.
Arkadaş 42K için çok ucuz gibi konuşmuş ondan dedim, yoksa 4080 Super'in ederi zaten 40knın üstü değil ki ben o parayı bile vermem 2.elde çok çok daha ucuza garantili kartlar var onlara yönelirim.
Kişiden kişiye göre değişir, ben şahsen 4080 super için 40K vermem anca ROG, Aorus, Suprim gibi modeller olması gerek. Geçen ismini vermiyim x bir forumda adam tertemiz kutulu garantili galax 4080 i 32K ya veriyordu. Düz 4080 ile 4080 superin aralarında performans farkı yok zaten 8-9K fazladan vermeye ne gerek var? zaten piyasadaki tüm 4080-4080 Superler garantili cihazlar.Artık sıfır bir ekran kartı hem de 4080 Super için 40k fiyat Gigabyte markası için ucuz kalıyor.
Kişiden kişiye göre değişir, ben şahsen 4080 Super için 40k vermem anca ROG, Aorus, Suprim gibi modeller olması gerek. Geçen ismini vermeyeyim X bir forumda adam tertemiz kutulu garantili Galax 4080'i 32K ya veriyordu. Düz 4080 ile aralarında performans farkı yok zaten 8-9k fazladan vermeye ne gerek var? Zaten piyasadaki tüm 4080-4080 Super'ler garantili cihazlar.
Şu piyasada sıfır kart almak akıl işi değil, biraz işini bilen çok daha ucuza 2.el tertemiz kart alabilir.
Satıldı diyorsak satılmıştır değil mi dostum? Kim neden yalan atsın? Bak 11'in de 39.999, nerede gördüğümü hatırlamıyorum ama uzun süre aynı fiyattan kalmıştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.