PNY XLR 8 4070 Ti alınır mı?

Yok hocam, gelince 1070'i çıkarıp taktım bir sorun olmadan görüntü geldi. Tekrar GTX1070'i takıp sürücüleri sildim sonra 4070'i takıp yeni sürücüleri indirip kurdum

Ben ilk DDU ile eski kartın sürücülerini sildim sonra kartı taktım acaba ondan mı görüntü gelmedi?

Ben ilk DDU ile eski kartın sürücülerini sildim sonra kartı taktım acaba ondan mı görüntü gelmedi?

Ama böyle olsa 4070 Ti görüntü vermeyince eski kartı taktım tekrar o direk verdi görüntü vermezdi sürücüsü silinmişdi çünkü.

Güç bağlantılarını doğru yapıyor musunuz? Acaba kart oturmuyor mu yuvaya kontrol ettiniz mi? Olmadı uzay montaj’da deneyin. PSU kaç watt?

Ama böyle olsa 4070 Ti görüntü vermeyince eski kartı taktım tekrar o direk verdi görüntü vermezdi sürücüsü silinmişdi çünkü.

Güç bağlantılarını doğru yapıyor musunuz? Acaba kart oturmuyor mu yuvaya kontrol ettiniz mi? Olmadı uzay Montaj'da deneyin. PSU kaç watt?

Hocam ASUS B550 F Gaming var anakart 4070 Ti koyuyorum tık diye oturuyor ses geliyor zaten. Kabloluluruda vallahi bayağı bastırdım imkansız oturmaması. Ekran kartının içinden çıkan dönüştürücü kabloyuda zaten güç kaynağından gelenin ucunu takıyorum sonra ekran kartına takıyorumç PSU XPG 750 watt. Monitörler 1080p acaba ondan yapar mı sanmam ama.

Hocam ASUS B550 F Gaming var anakart 4070 Ti koyuyorum tık diye oturuyor ses geliyor zaten. Kabloluluruda vallahi bayağı bastırdım imkansız oturmaması. Ekran kartının içinden çıkan dönüştürücü kabloyuda zaten güç kaynağından gelenin ucunu takıyorum sonra ekran kartına takıyorumç PSU XPG 750 watt. Monitörler 1080p acaba ondan yapar mı sanmam ama.

Allah Allah çok ilginç. Hocam deneyebileceğiniz arkadaşınız vs. yok mu en azından kartta problem olup olmadığını anlama imkanı olurdu. Bendeki monitörler de 1080p, PSU 700 watt bir sorun olmaması gerekiyor. Destek kaydı açın hocam bence zaman kaybetmeyin

Allah Allah çok ilginç. Hocam deneyebileceğiniz arkadaşınız vs. yok mu en azından kartta problem olup olmadığını anlama imkanı olurdu. Bendeki monitörler de 1080p, PSU 700 watt bir sorun olmaması gerekiyor. Destek kaydı açın hocam bence zaman kaybetmeyin

Hocam şimdi senin dediğin gibi eski ekran kartını da çıkardım denedim görüntü geliyor mu diye gelmedi. DDU ile temizleyip zaten demiştim onda da gelmemişti. Eski ekran kartını takınca geliyor direk PC ile alakalı değil de kartla alakalı sanırım.

Galiba BIOS ile ayarlı bir şeyi aktif etmek gerekiyor sanki, bu durum bende de olmuştu bende sizin gibi aynı anakartı kullanıyordum o zaman RTX 3070 için bu sorunu yaşamıştım ve yanlış hatırlamıyorsam BIOS ile ilgili bir şeyi aktif etmem gerekiyormuş lakin ben o sıra kartı iade etmiştim maalesef ki.

Siz sorunu nasıl çözebildiniz veya çözebildiniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı