PNY RTX 4070 Ti alınır mı?

O kadar fazla yapmaz en fazla %5 oda çok etkilemez zaten.
Bu arada PNY 4070 Ti yeni çıktığı için nasıl olduğu bilinmiyor Galax almanı tavsiye ederim.
PNY hakkında çokça olumlu yorum var ben de o yorumlara ve fiyata tav olup satın aldım. Soğutma konusunda gerçekten çok başarılı PNY

Bende PNY kullanıyorum ve evet cidden sağlam ürünleri var.

PNY verto 4070 Ti en kötü 4070 Ti'lardan biri ancak 4070 Ti'ın en kötüsü bile çok iyi.

En kötü 4070 Ti'lerden biri mi gerçekten? Benim gördüğüm test sonuçlarına göre overclock ile birlikte tüm 4070 Ti'lerden iyi gözüküyordu.

En kötü 4070 Ti'lerden biri mi gerçekten? Benim gördüğüm test sonuçlarına göre overclock ile birlikte tüm 4070 Ti'lerden iyi gözüküyordu.

Tier listlere göre öyleydi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PNY'nin birkaç tane modeli var. TF Verto modeli en aşağı tier de sizinki XLR8 ise o daha üst tierlerde.

Üzgünüm yanlış modele b
Tier listlere göre öyleydi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PNY'nin birkaç tane modeli var. TF Verto modeli en aşağı tier de sizinki XLR8 ise o daha üst tierlerde.

Doğru, haklısınız. Bendeki model XLR8, onunla karıştırdım ben.

Dosya Ekleri

• IMG_1497.jpeg
    IMG_1497.jpeg
    41,2 KB · Görüntüleme: 70

Technopat Haberler

Geri
Yukarı