PNY XLR RAM alınır mı? (MD16GK2D4320016Axr)

494722

Hectopat
Hocam sorum başlıktaki gibi bu fiyata bu kit alınır mı? Eğer alınmazsa 1000 liraya kadar öneri yaparsanız çok sevinirim. İşlemci 8600k ama 5600X'e geçmeyi düşünüyorum.

@kino @Sir Benjamin @BerkayZ87

Hocam sorum başlıktaki gibi bu fiyata bu kit alınır mı? Eğer alınmazsa 1000 liraya kadar öneri yaparsanız çok sevinirim. İşlemci 8600k ama 5600X'e geçmeyi düşünüyorum.

@kino @Sir Benjamin @BerkayZ87

Crucial Ballistix al. Ben de @BerkayZ87 tavsiyesiyle aldım içindeki çipler f/p olarak en iyisi. Şu anda 3600Mhz CL14 şeklinde kullanıyorum. PNY hangi çipleri kullanıyor bilmiyorum ama bu fiyat seviyesinde genelde doğru düzgün overclock olmayan veya gecikmeleri düşürülemeyen basit çipleri kullanıyorlar.

Crucial Ballistix al. Ben de @BerkayZ87 tavsiyesiyle aldım içindeki çipler F/P olarak en iyisi. Şu anda 3600MHz CL14 şeklinde kullanıyorum. PNY hangi çipleri kullanıyor bilmiyorum ama bu fiyat seviyesinde genelde doğru düzgün overclock olmayan veya gecikmeleri düşürülemeyen basit çipleri kullanıyorlar.
Random çıkıyor. Genellikle Samsung C-Die, Hynix AFR veya Hynix CJR çıkıyor.

Random çıkıyor. Genellikle Samsung C-Die, Hynix AFR veya Hynix CJR çıkıyor.

CJR çıksa yine iyi de C-die riski varken uzak durmak lazım. Onlar ne dandik çiplerdi be öyle Samsung'un B-die çiplerini piyasanın en iyilerinden yaparken, C-die'ı en kötülerinden birisi yapması komik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı