yusufsahin58
Femtopat
Ben alalı 10 gün oldu iade etmeyide düşünmüyorum aslında bende garantiye vereyim çözebileceklerse çözsünler 500TL'ye alınabilecek en iyi disk
Son düzenleme:
Ben alalı 10 gün oldu iade etmeyide düşünmüyorum aslında bende garantiye vereyim çözebileceklerse çözsünler 500TL'ye alınabilecek en iyi disk
Sürekli yazma işlemi yapmıyorsan iade etme bu fiyata daha iyisini bulamazsın. Günlük kullanımda en ufak bir etkisi bile yok bu düşüşlerin.
Sürekli yazma işlemi yapmıyorsan iade etme bu fiyata daha iyisini bulamazsın. Günlük kullanımda en ufak bir etkisi bile yok bu düşüşlerin.
Emin misin ya 500TL verdim kalsınmı yani.
Verdiği okuma yazma hızı açısından kast etmiştim ama siz bilirsinizEn iyi alternatif deyip kronik sorunlu SSD önermek nedir? Günlük kullanımda sürekli okuma yazma, render falan yapmıyorsan gereksiz yere iade etmiş olursun, günlük kullanımda en ufak bir yavaşlık hissetmezsin.
Ne okuma yazması ürün sorunlu ayrıca emin misin NVMe SSD'ye alternatif olarak Sata üstüne sorunlu bir model öneriyorsun? O mantığa göre belleği dolmuş PNY diskten daha kötü hızlara sahip olacak.Verdiği okuma yazma hızı açısından kast etmiştim ama siz bilirsiniz![]()
Ne okuma yazması ürün sorunlu ayrıca emin misin NVMe SSD'ye alternatif olarak SATA üstüne sorunlu bir model öneriyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.