PNY XLR8 CS3030 SSD yazma hızı düşük

Sürekli yazma işlemi yapmıyorsan iade etme bu fiyata daha iyisini bulamazsın. Günlük kullanımda en ufak bir etkisi bile yok bu düşüşlerin.

Farkındayım dostum zaten M.2 SSD'lerin yazma okuma hızları 3K'lara kadar çıksada 500 MB yazan bir SATA3 ile 3K 5k işlem yapan bir diskin oyun oynarken, Windows açılırken vs attığı fark 1 saniye falan anca render işleri ile uğraşanlar için farkedilir etkisi çıkıyor zaten, ben İncehesap'tan almıştım değişim talep ettim kabul ederlerse fena olmaz etmezlerse de devam.
Benim sadece tek korkum birkaç hafta sonra yazma hızının daha fazla düşmesi.
Soldaki SSD diskin bugünkü IOPS sonuçları sağdaki ise ilk aldığımda 2300 MB yazarken verdiği IOPS değeri.

Dosya Ekleri

• resim_2021-07-19_161142.png
    resim_2021-07-19_161142.png
    51,7 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Emin misin ya 500TL verdim kalsınmı yani.

500TL'ye alabileceğin en iyi alternatiflerden bir tanesi SanDisk 480 GB SSD Plus SDSSDA-480G-G26 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe şuradaki ürün diyebilirim ve bu ürünün zaten sana sunduğu 500 okuma 400 yazma hızı olduğundan şu anki haliyle bile piyasadaki her üründen daha hızlı bir ürün bende o yüzden iade şansım olmasına rağmen bırakmaya karar verdim.

Verdiği okuma yazma hızı açısından kast etmiştim ama siz bilirsiniz :D
Ne okuma yazması ürün sorunlu ayrıca emin misin NVMe SSD'ye alternatif olarak Sata üstüne sorunlu bir model öneriyorsun? O mantığa göre belleği dolmuş PNY diskten daha kötü hızlara sahip olacak.

Ne okuma yazması ürün sorunlu ayrıca emin misin NVMe SSD'ye alternatif olarak SATA üstüne sorunlu bir model öneriyorsun?

Kastetmeye çalıştığımda o zaten dostum, bu fiyata güzel bir indirimle M.2 SSD almışız arkadaşla. Bir şekilde iade etse vs alabileceği disk SATA ve aldığı hızda ürünün şu anki düşük halinden katlarca daha düşük olacak arkadaşa iade etmenin gereksiz olduğunu söylüyorum zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı