noname92
Megapat
Çok araştırma yaptım. Pocked Arcade'nin sattığı Powkiddy RGB20S. Ya orjinali ya da klonu, aynı Arduino klonları olduğu gibi. Verdiğim bağlantıdaki siteye bakarsanız özellikleri ve donanım bilgisi yazıyor. ANBERNIC RG35XX Plus var. Bunun donanım özellikleri de verdiğim bağlantıda yazıyor. Arasında CPU olarak fark yok ama RAM'de Anbernic lpddr4 diğeri ddr3l kullanmış ve GPU olarak Powkiddy bilgi vermemiş ben kullanmamış olarak algıladım. Yani sonuç olarak arasında çok fark var. Ama fiyat konusunda ikisinin de fiyatları aynı ve Amazon'da satılıyor. Ben Anbernic markasının RG35XX Plus modelini aldım. RG351V modeli de vardı ama o da ddr3l kullanmış. Eğer RG405V satılsaydı yada sitesinde ucuz olsaydı ortalama PS2 oyunlarını oynatıyormuş onu alacaktım.
Genel olarak aynı fiyata daha iyisi varken neden bu modeli tercih edip Instagram'a bu kadar reklam yapmışlar anlamadım. Verdiğim bağlantıda orjinal sitelerinde en yüksek modellerini kıyaslayacak olursak arada 5 dolar fark var. Türkiye'de kasıtlı pahalı satıyorlar gibime geldi. Şurada daha ucuz.
Oyunlara gelecek olursak bir sürü konsol emulatorleri olduğu için düşük boyutta binlerce oyun var. Ama çoğu 1-2 kere oynayıp sıkılacağınız oyunlar. Güzel avantajı istediğiniz oyunu indirip kurabilmeniz.Ya 20000 oyun şöyle, hepsi birbirinin tekrarı kopyası vs. Birinde mavi araba var ise örneğin diğerinde kırmızı.
Genel olarak aynı fiyata daha iyisi varken neden bu modeli tercih edip Instagram'a bu kadar reklam yapmışlar anlamadım. Verdiğim bağlantıda orjinal sitelerinde en yüksek modellerini kıyaslayacak olursak arada 5 dolar fark var. Türkiye'de kasıtlı pahalı satıyorlar gibime geldi. Şurada daha ucuz.