Hocam 2 gün önce transit kısmında gözüküyor artık ürün normalde yazacaktım da banım vardı.Stickerı ben kendim yapıştırdım kutunun içindem çıktı hoşda durdu bence.
Hocam 2 gün önce transit kısmında gözüküyor artık ürün normalde yazacaktım da banım vardı.Stickerı ben kendim yapıştırdım kutunun içindem çıktı hoşda durdu bence.
ps2 oyunlarında kasma yapabiliyor ben kendi sitesinden aldım pocket arcade diye aratınca çıkıyor.Ürünü tam olarak hangi siteden aldınız. Amazon'da Cawevon diye satıcıda da var. Hatta farklı modelleri var. Instagram da karşıma çıkıyor sürekli çok hoşuma gitti. Denildiği gibi psp, ps1, ps2 oyunlarını oynatıyor mu? Önerir misiniz?
Ülkeye sonunda giriş yapmış, umarım vergi ödemem.Stickerı ben kendim yapıştırdım kutunun içindem çıktı hoşda durdu bence.
Ülkeye giriş yaptı derken anlamadım. Zaten Türkiye'de satılmıyor mu? "pocket arcade" diyince sadece Pocket Arcade bu site çıkıyor. Birde bu siteyi buldum Pocket Arcade. Hangisinden aldınız?ps2 oyunlarında kasma yapabiliyor ben kendi sitesinden aldım pocket arcade diye aratınca çıkıyor.
Ülkeye sonunda giriş yapmış, umarım vergi ödemem.
Hocam ürün çinden geliyor bu adamlar aracı mı öyle bir şey. Güvenilir sorun çıkmaz da. Türk firması değiller.Ülkeye giriş yaptı derken anlamadım. Zaten Türkiye'de satılmıyor mu? "pocket arcade" diyince sadece Pocket Arcade bu site çıkıyor. Birde bu siteyi buldum Pocket Arcade. Hangisinden aldınız?
Hocam bizim aldığımız modelde ps2 oyunlarında kasma yapıyor o kadar. Arkadaşın ürününü denediğimde keyif aldım açıkçası.Şimdi ciddi almayı düşününce bu tarz cihazların bir çok çeşidini gördüm çok kafam karıştı. Örnek olarak şöyle bir ss koyayım:
Eki Görüntüle 2072452
Zaten emulator olduğunu biliyordum ama kasma gibi yorumlar görünce alıp almamakla kararsız kaldım. Cihazdaki işlemciye, rame göre oyunlarda kasma vs. oluyor. PS oyunlarını cebimde taşımayı çok istemiştim![]()
Valla hocam ben dayanamadım aldım ama Amazon'dan aldım 3 taksit yaptı. Herhâlde aynı üründür.Hocam bizim aldığımız modelde ps2 oyunlarında kasma yapıyor o kadar. Arkadaşın ürününü denediğimde keyif aldım açıkçası.
2-3 gün sonra eve gelecek kargo.Valla hocam ben dayanamadım aldım ama Amazon'dan aldım 3 taksit yaptı. Herhâlde aynı üründür.
Ya 20000 oyun şöyle, hepsi birbirinin tekrarı kopyası vs. Birinde mavi araba var ise örneğin diğerinde kırmızı.Bu linkteki ürün sürekli karşıma çıkıyor bende bu tarz bir şey almayı düşünüyorum ama bu fiyata tek çihazda 20000 oyun fikri çok uçuk geliyor daha önceden alan varsa önerir misiniz yoksa kazık mı?![]()
Pocket Arcade™
pocketarcadetr.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.