K.Makise
Kilopat
- Makaleler
- 4
Daha fazla
Hocam fiyat olarak iyi güzel de kozmetik durumu ne kadar iyi siz almışsınız sanırım.
Aldım fakat yaşadığım yere kargolar hafta bir geliyor hocam, telefon elime salı günü ulaşacak. Telefonu kullanan arkadaşlarım olduğu için öneriyorum.
Kozmetik durumu outlet yani en kötüsü, ben kılıfla kullanacağım için bir sorun teşkil etmiyor. Zaten sitelerinde telefonun tüm işlevlerinin eksiksiz çalıştığı sadece estetik olarak kötü gözüktüğü belirtilmiş.
Dedenizin görünüşe çok da takacağını sanmıyorum öyle olsaydı iPhone 14 Pro isterdi.
Ayrıca outlet olup mükemmel kalitesinde gelenler de olmuş bayağı araştırdım bu konuları. Günün sonunda iş biraz da şansınıza kalıyor.
Hocam fiyat olarak iyi güzel de kozmetik durumu ne kadar iyi siz almışsınız sanırım ve ileride sıkıntı çıkarır mı çünkü bunlar yenilenmiş telefon diye biliyorum.
Hocam 1 yıllık garantisi ve 14 gün içinde ücretsiz iadesi var bir sorun olursa bir yıl içinde garantiye verebilirsiniz.
Elektronik biraz da şans işi olduğu için size tam bir şey diyemem ama EasyCep'in telefonları nasıl yeniledileri videolara baktım ve şahsen ben ikna oldum.
Son düzenleme: