POCO F3 alınır mı?

XR'ın F3 karşısında donanım olarak tek üstünlüğü kamera. İşlemci ekran batarya anlamında F3 üstün durumda buna rağmen XR daha pahalı. İos ve Android tartışması tamamen kişisel bir seçim ikisinin de üstün olduğu yerler var. Hangi taraf size daha çok hitap ediyorsa onu tercih edin. F3 alınır ancak fiyatının düşeceğini umuyorum.

Hocam F3 alsam 4 sene civarı kullanabilir miyim? yazılımı kötü diyorlar. Nasıl kötü oluyor yani onu anlamadım ben açıklarsanız sevinirim.

Hocam F3 alsam 4 sene civarı kullanabilir miyim? Yazılımı kötü diyorlar. Nasıl kötü oluyor yani onu anlamadım ben açıklarsanız sevinirim.

Ben kesinlikle kullanabileceğinizi düşünüyorum 4 sene. Kendim giriş seviyesi ve en 'sorunlu' görülen Redmi serisinden Note 6 Pro kullanıyorum ve sıkça oyun oynuyorum. Basit buglar dışında sorun yaşamadım kullanıma engel ancak yaşayanlar var. Oyun performansı donanımına göre başarılı. Eğer rahatsızlık duyarsanız MIUI yazılımından pek güvenli olmayan bir şekilde ROM atıp daha 'sorunsuz' yazılımlar yükleyebilirsiniz. Ekran hakkında ise abim iPhone 11 kullanıyor. Aynı videoyu açınca giriş seviyesi cihazım daha güzel renkler veriyor. Kötü mü derseniz daha önce 120Hz ve AMOLED kullanmadıysanız ve 60Hz eksi değilse sizin için rahatsız etmez.

Ben kesinlikle kullanabileceğinizi düşünüyorum 4 sene. Kendim giriş seviyesi ve en 'sorunlu' görülen Redmi serisinden Note 6 Pro kullanıyorum ve sıkça oyun oynuyorum. Basit buglar dışında sorun yaşamadım kullanıma engel ancak yaşayanlar var. Oyun performansı donanımına göre başarılı. Eğer rahatsızlık duyarsanız MIUI yazılımından pek güvenli olmayan bir şekilde ROM atıp daha 'sorunsuz' yazılımlar yükleyebilirsiniz. Ekran hakkında ise abim iPhone 11 kullanıyor. Aynı videoyu açınca giriş seviyesi cihazım daha güzel renkler veriyor. Kötü mü derseniz daha önce 120Hz ve AMOLED kullanmadıysanız ve 60Hz eksi değilse sizin için rahatsız etmez.

Anladım hocam sağ olun. Peki siz olsanız XR mı alırdınız F3 mü? Ve hocam A12 bionic işlemci üzer mi? Diğer Snapdragon 865, 870 vs. bunlara göre bayağı geride gibi gözüküyor.

Anladım hocam sağ olun. Peki siz olsanız XR mı alırdınız F3 mü? Ve hocam A12 bionic işlemci üzer mi? Diğer Snapdragon 865, 870 vs. bunlara göre bayağı geride gibi gözüküyor.
Ben oyun oynamayı sevdiğim için kesinlikle F3 tercih ederdim. A12 üzmez ama günün sonunda gücü belli oyun oynamıyorsanız günlük kullanım için fazlasıyla yeter önümüzdeki 4 sene. Ancak bu 865 vs 870 ikilisinden geride olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Rica ederim bu arada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı