Custom ROM POCO F3 Custom ROM önerisi

TWRP mi lazım onun için CMD gibi bir şey ile kurmuştu EU ROM kendini Windows da.

Son sürümde var diğerlerinin denemedim acemiyim biraz korkuyorum ROM değiştirmekten elektrik gider korkusu var kırsaldayım şu anlık şebeke işini çözsem EU 10 numara da şebeke sıkıntı bazen komple gidiyor.

Bir de Elite Lite ROM'ları var onlar MIUI 14 üzerine yapılmış onlar nasıl ya beni aslında adaptif Hz olayı cezbetti linage bana göre değil.

Elite ROM konusunu hiç bilmiyorum, Lineage TWRP ile atılıyor diye biliyorum, Xiaomi.eu nun en iyi yanı dediğin gibi tek BAT ile olması direkt bence Xiaomi.eu MIUI 14 dene hala devam ederse AOSP'lerden denersin bir tane. Xiaomi.eu yu kolaylıkla atarsın zaten TWRP içinde bir tane rehber video izle anlarsın bence.

Elite ROM konusunu hiç bilmiyorum, Lineage TWRP ile atılıyor diye biliyorum, Xiaomi. EUnun en iyi yanı dediğin gibi tek BAT ile olması direkt bence Xiaomi. EU MIUI 14 dene hala devam ederse AOSP'lerden denersin bir tane. Xiaomi. EU yu kolaylıkla atarsın zaten TWRP içinde bir tane rehber video izle anlarsın bence.

1 senedir var MIUI 14'ü direk CMD menüsü gibi olandan kurayım değil mi yedek alıp bir de hangi sürüm stabil olur cidden EU ROM çok güzel sadece şebeke sıkıntı.

Bir de ayrıca Wi-Fi araması yok EU da 1.06 kullanıyorum

1 senedir var MIUI 14'ü direk CMD menüsü gibi olandan kurayım değil mi yedek alıp bir de hangi sürüm stabil olur cidden EU ROM çok güzel sadece şebeke sıkıntı.

Bir de ayrıca Wi-Fi araması yok EU da 1.06 kullanıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Direkt bu videoya bakabilirsiniz
Bence direkt en son sürümünü indirin MIUI 14'ün.
Wi-Fi araması bende var ama EU da HyperOS 1.0. 6 kullanıyordum bende.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Direkt bu videoya bakabilirsiniz
Bence direkt en son sürümünü indirin MIUI 14'ün.
Wi-Fi araması bende var ama EU da HyperOS 1.0. 6 kullanıyordum bende.

Ya bir daha mı kursam 1.6'yı düzelir mi ki 14 deneyeyim yoksa

Wowifi yazmaya yazıyor bazen ama uçak moduna alıp Wi-Fi'den arama yapmıyor

Stok HyperOS mu indireceğim şimdi bedensel yazacağım rehber gibi bir şey var mı afedersiniz ama ilk defa yapacağım biraz detaylı anlatabilirseniz.

Modeme Update gibi bir şey mi yapacağım.
Farklı bir arkadaşa merlin üzerinden anlatmıştım bir saniye, tekrardan buraya da atayım.

Stok HyperOS mu indireceğim şimdi bedensel yazacağım rehber gibi bir şey var mı afedersiniz ama ilk defa yapacağım biraz detaylı anlatabilirseniz.

Modeme Update gibi bir şey mi yapacağım.

Cihazınızda şu an hangi miui sürümü yüklü? Örneğin: V14.0.11.0.TKHEUXM vb.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı