Elektronik POCO F5 14.699 TL / POCO F5 Pro 18.799 TL

Yurt dışından mi 11 Ultra cihazı 13 bin TL'ye alıp 19 bine mal olması...
İmkanı olan yurt dışından alıp IMEI kaydı yaparak 2-3 bin TL kâr yapabilir alınan telefonun segmenti yükselince cepte kalan daha da artıyor. Ben cihazı ülkede olmadığı için yurt dışından aldım ama ülkede olsa 12 Pro Max'den aşağı bir fiyat bandı olmazdı üzücü bir durum.

1 yil Redmi Note 10s kullandim kamerasi gunduz cekimlerinde hiç de fena degil. Sunu da anladim Samsung deneyimledikten sonra Android tarafinda bir daha baska bir marka almam hele Xiaomi grubuna hiç bulasmam.

1 yil Redmi Note 10s kullandim kamerasi gunduz cekimlerinde hiç de fena degil. Sunu da anladim Samsung deneyimledikten sonra Android tarafinda bir daha baska bir marka almam hele Xiaomi grubuna hiç bulasmam.
Hocam OV64B kötü bir sensör değil zaten. Ama 15-20K'lik bir telefonda da olmamalı. Tabii bu telefonlar oyun amaçlı olduğu için çok da bir şey söyleyemiyoruz, çıkış amacı oyun çünkü.

Keşke biraz daha kameraya önem verilseymiş, şu an S23 ve iPhone 13 arası gidip geliyorum bakalım artık. iOS ekosistemi deneyimlemek isteyişim S23 ne kadar çok daha iyi bir cihaz olsa da kafamı karıştırıyor aklımı çeliyor. Eğer bu cihazın kamerası biraz daha iyi olsaydı muhtemelen alırdım.

Ben de aynı kafayla aldim 13'ü ve tavsiye etmem. S10E'den gectim. Guzel bir akilli saatle kombinlenmis kampanya bekliyorum S23'e gecmek icin. Pek deneyimlenecek bir şey yok. Ha videoya duskunseniz IPhone'dan sasmayin, kim ne derse desin en basarili telefon bu konuda. Haricinde hiçbir extrasi yok.

Almak isteyenler satıcıya dikkat etsin. Resmi mağaza ismi MiStore fakat XiaomiTürkiye diye bir satıcı daha var. Firma ismini ataştırınca fazlasıyla şikayet gördüm. Kendi sitelerinde stok bitmiş fakat 500 TL farkla F5 modelini N11 üzerinden satıyorlar.

Redmi kullanıp bunu demen garip. Normalde bunu iPhone kullananlar yapar 3 bin TL'lik cihazlat 20-30 binlik cihazları karşılaştırıyorlar Xiaomi Mi 11 Ultra kullanıyorum kamera konusunda zaten cihaz hem Samsung hem de Sony sensörünü kullaniyor bende yorum yapraken üst segment ile alt segment cihazları karşılaştırmayalım.

poco f5 modelini aldım tavsiye ederim

Şarj konusunda nasıl? Isınma yapıyor mu?

ısınma görmedim, yoğun yüklenmediğiniz sürece günü rahat çıkarabiliyor ancak 2. güne çıkması sadece alo alo diyenler içindir, biraz bunun bilincindeydim açıkçası önceki telefonuma göre hem daha güçlü bir işlemciye hem yenileme hızı yüksek bir amoled ekrana geçtim, ben doğal olarak karşılayacağım, keza bi önceki telefonum 1.5 gün gidiyordu zaten 1 güne düşmesi çok bir şeyden kaybettirmedi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı