Elektronik Poco F5 17999 TL

Oyun odaklı kullanım için soğutma kapesitesi, işlemcinin raw gücü ve termal verimliliği harika ancak kamera ve sosyal medya bazlı kullanım için S21 FE varken Note 10S sensörlü telefon alınmaz.

Oyun odaklı kullanım için soğutma kapesitesi, işlemcinin RAW gücü ve termal verimliliği harika ancak kamera ve sosyal medya bazlı kullanım için S21 FE varken Note 10S sensörlü telefon alınmaz.

Sosyal medya bazlı kullanım için alacak iPhone alır bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyaz rengi çok iyi bu telefonun, hepsiburadanın sadece siyah satması üzdü.
1693349399946.png

POCO F5 1 aydır kullanmaktayım, 15k civarında indirimli fiyattan aldım. Telefonda takılma yok, sorunsuz. Isınma olayı vardı, son güncelleme geldi ve ısınma problemi ortadan kalktı, sıcakların etkisine de bağlıyorum biraz.

Telefon bataryası muazzam, bitmiyor. Sabahtan akşama kadar telefon elimde, ertesi güne hala yüzde 20 kalıyor. Batarya odaklı telefonlardan daha iyi bir batarya performansı var, işlemcinin güncelleştirilmesi ve Snapdragon 7 odaklı olmasından dolayı muhtemelen. İşlemci performansına diyecek bir şey yok, uygulamalar çok hızlı açılıyor.

256 GB hafıza olması ve 12 GB RAM olması bence çok çok iyi.

Kamera konusunda gayet iyi, üzmez. OIS var. Çok iyi bir kamera performansı arıyorsanız 30-40 bin liralık, amiral gemisi telefonlara bakın.

Telefonda tek beğenmediğim nokta şu, MIUI POCO arayüzünü hiç beğenmiyorum. Samsung arayüzü Xiaomi arayüzlerinden çok daha başarılı. Samsung o konuda gerçekten bir ilki başardı sayılır.

Telefon bu fiyatta da alınır mı? Bu sorunun cevabı bence evet. Kredi kartlarına puan veren kampanyaları takip edebilirsiniz, bu fiyatlarda bu işlemci performansını veren TR'da garantili satılan başka bir telefon bilmiyorum. Güncel işlemci, güncel özellikler, 12 GB RAM, 256 GB hafıza ile rakipsiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı