POCO F5 mi Samsung S22 mi yoksa Samsung S23 FE mi?

........

Ana kamera sensörü ve SoC'si S22 ile aynı zaten. Pek de yanlış bir tabir değil.

İşte bunlar çok kafamı karıştırıyor senin dediğin gibi S23 FE bakıcm ilk beğenirsem alırım direk beğenmessem F5

Ana kamera sensörü ve SoC'si S22 ile aynı zaten. Pek de yanlış bir tabir değil.

Bir de bu ısınma işleri kötü çok ısınıyor diyende var iyi diyende var

@Riccardooo S23 FE'de S22 Ultra'ninkinden daha büyük bir vapor chamber yer alıyor. Isinma sorunu yok.
S22 daha sıcak çalışır ama ona da sorunlu diyemeyiz. Soğutması o kadar güçlü değil.
POCO F5'in soğutması hepsinden daha iyi. Ama F5 alırsanız diğer yanları (sosyal medya ve kamera) kaybetmek zorundasınız.

Hadi F5'in arka kamerayı idare edeyimde ön kamerası 30 FPS ya o kötü oluyor yoksa alırım hiç düşünmeden F5'i

@Riccardooo sadece geniş açı kamerasında bile S22 ve S23 FE'nin ezici üstünlüğü bulunuyor. Sadece ana kamera değil, direkt kamera paketi olarak devasa fark var.
Ana kamera bazında konusursak POCO F5 ile 9k fiyatindaki realme 9 Pro'nun ve 8k fiyatindaki Infinix Note 30'un ana kamera sensörü aynı. Artık farkı siz dusunun.

Kameradan çok fazla kısmışlar kameradan kısmasalardı 10/10 telefon bana göre

@Riccardooo POCO, F serisinde asla kameraya önem vermedi zaten. Daha çok performans odaklı ürettikleri bir seri. O sebepten bir şey demek de zor.
X serisinde daha iyi sensorler yer alıyor çoğunlukla.

@Riccardooo POCO, F serisinde asla kameraya önem vermedi zaten. Daha çok performans odaklı ürettikleri bir seri. O sebepten bir şey demek de zor.
X serisinde daha iyi sensorler yer alıyor çoğunlukla.

F5 Pro da çok iyide ciddi bir fiyat farkı var arada F5 alırsam performans çok iyi S23FE biraz daha dengeli ama tasarım kötü

Açıkçası ben düz S22'yi alırdım. Kamerası bu üçlü arasında en iyisi. Snapdragon 8 gen 1 Exynos 2200'den daha iyi. FE'nin bir bütçe cihazı olduğunu unutmayın. Sistem stabilitesi açısından Samsung alamak daha iyi olacaktır. One UI cidden kaliteli. Şunu da önceden söyleyeyim arkadaşlar sırf Çin telefonu diye uzak durun demiyorum telefon iyidir ona lafım yok. 2 senedir POCO F2 Pro kullanıyordum S23 ultraya geçtim. F2 Pro da taş gibi cihazdı Snapdragon 865'i vardı. Çentiksiz AMOLED ekranı vardı, şarjı iyi gidiyordu ama artısı olduğu gibi eksisi de vardı. Kamerası kötüydü bunu bilerek aldım tabii ki, kimse de gidip kamerası iyi diye almıyor zaten fakat ülkemizde telefon almak eskisi kadar rahat değil o yüzden almışken all rounder yani her şeyi yapabilen bir telefon almakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…