POCO F5 mi Samsung S22 mi yoksa Samsung S23 FE mi?

Riccardooo

Attopat
Daha fazla  
Telefon almayı düşünüyorum. POCO F5 fiyat açısından çok iyi Samsung S22 çok ısınıyor diyorlar, ne yapmalıyım? S23 FE nasıl? Bu üç modelden hangisi tercih edilmelidir.
Fotoğraf ve video çekerim oyunda oynarım bu yüzden hem kamera hem işlemci olması lazım POCO F5'in kamerası çok mu kötü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Poco F5 oyun için daha iyi bir tercih. S22 ise dediğiniz gibi hafif sorunlu bir cihaz. İşlemcisi verimsiz olduğu için batarya performansı kötü. S23 FE ise size hem çıtırdan oyun oynatır hem de iyi fotoğraflar ve videolar çektirir. Bence S23 FE tercih edin.

Hocam bence S23 FE. Oyun oynarım diyorsanız S22 batarya konusunda sizi üzebilir. F5 oyun için iyi bir telefon ancak kamerası kötü. Bu yüzden S23 FE'yi alın istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz.

Oyun oynuyorsanız ve batarya önemliyse Poco cihazları bu konularda daha başarılı. Samsung cihazlar kamera ağırlıklı daha çok, batarya performansları kötü. Ayrıca Poco'nun kamerası abartıldığı kadar çok kötü değil, resmen hesap makinesi muamelesi yapıyorlar cihaza. Eğer oyun ağırlıklı kullanımınız varsa; ya F5 almanızı, ya da işlemcisi çok daha güçlü olan Poco X6 Pro'yu beklemenizi öneririm. Tercih sizin...

Oyun oynuyorsanız ve batarya önemliyse POCO cihazları bu konularda daha başarılı. Samsung cihazlar kamera ağırlıklı daha çok, batarya performansları kötü. Ayrıca POCO'nun kamerası abartıldığı kadar çok kötü değil, resmen hesap makinesi muamelesi yapıyorlar cihaza. Eğer oyun ağırlıklı kullanımınız varsa; ya F5 almanızı, ya da işlemcisi çok daha güçlü olan POCO X6 Pro'yu beklemenizi öneririm. Tercih sizin...

1 hafta sonra falan alacağım beklerimde zaten POCO F5'in kamerası çok mu kötü işlemcisi çok iyi ondan istiyorum ya

Hocam bence S23 FE. Oyun oynarım diyorsanız S22 batarya konusunda sizi üzebilir. F5 oyun için iyi bir telefon ancak kamerası kötü. Bu yüzden S23 FE'yi alın istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz.

Oyun oynuyorumda çok mu kötü ya kamerası POCO F5'in ya POCO F5'in işlemcisi çok iyi

POCO F5 oyun için daha iyi bir tercih. S22 ise dediğiniz gibi hafif sorunlu bir cihaz. İşlemcisi verimsiz olduğu için batarya performansı kötü. S23 FE ise size hem çıtırdan oyun oynatır hem de iyi fotoğraflar ve videolar çektirir. Bence S23 FE tercih edin.

Oyun oynuyorumda POCO F5'in işlemci mükemmelde kamerası çok mu kötü kullanılmazmı hiç?

1 hafta sonra falan alacağım beklerimde zaten POCO F5'in kamerası çok mu kötü işlemcisi çok iyi ondan istiyorum ya
Bir kamera cihazı olmadığı kesin, ama YouTube'dan kamera testlerine bakabilirsin. Gsmarena'nın da cihazla ilgili incelemesi olması lazım. Oyun, işlemci, batarya ve kamera bu dördünü çok iyi derecede sağlayan bir cihaz yok bu fiyat bandında. Bu arada GT 2 Pro kullanıyorum, 256gb olan versiyona alternatif olarak bakabilirsin.

Oyun oynuyorumda çok mu kötü ya kamerası POCO F5'in ya POCO F5'in işlemcisi çok iyi

Oyun oynuyorumda POCO F5'in işlemci mükemmelde kamerası çok mu kötü kullanılmazmı hiç?
Kamerası S22 ve S23 FE yanında çok sönük kalır.

Günlük kullanim için S22/S23 FE, oyun için POCO F5.
Yoğun oyun kullanımında S22 üzer, F5 de kameradan beklentisi olanı uzecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı