POCO F5 vs Nothing Phone 1

QmEznt

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selam telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. İki telefon arasında kararsız kalım. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
NP1 kamerada, güncelleme desteğinde, malzeme kalitesinde ve birkaç ufak detayda daha iyi. Arayüz ve tasarım tartışılır ama yine NP1 daha iyi bence. F5 daha hızlı şarj oluyor, bataryası daha geniş (pil süresi konusunda NP1'den daha kötü olabilir yine de), işlemcisi daha iyi, kutudan şarj cihazı da çıkıyor. Oyun oynayacaksan F5 daha mantıklı. Bunun dışında ben olsam NP1 alırdım, hem daha ucuz. Xiaomi'nin gereksiz uygulamalarla dolu berbat arayüzünden kurtulmak ve genel kalitesi amiral gemilerin seviyesinde olan bir cihaz almayı yeğlerim. NP1'in tek eksisi işlemcisinin o fiyata göre kas gücü açısından düşük olması. Yine de firma o işlemciyi ve Nothing OS yazılımını optimize etmek için bir sürü mühendisle özel olarak çalıştıklarını söyledi, zaten firmanın tek cihazı olduğu için çok optimize çalışıyor ve minimum 3 yıl normal, 4 yıl güvenlik güncellemesi sözünü de verdiler. Yani firma sağlam, OnePlus'ın fikir babası olan kişi kurdu ve yatırımcı ortakları arasında da güçlü isimler var. Firmanın ne olduğu belli değil diyenler olmuş diye ekliyorum bu detayları. Ben F5'in tasarımını ve arayüzünü seviyorum, işlemcisi daha güçlü bir cihaz almak istiyorum dersen F5 al. Bulabilirsen iki cihazı da hem tasarım hem kalite hem de arayüz anlamında yakından incelemeni öneririm.

NP1 kamerada, güncelleme desteğinde, malzeme kalitesinde ve birkaç ufak detayda daha iyi. Arayüz ve tasarım tartışılır ama yine NP1 daha iyi bence. F5 daha hızlı şarj oluyor, bataryası daha geniş (pil süresi konusunda NP1'den daha kötü olabilir yine de), işlemcisi daha iyi, kutudan şarj cihazı da çıkıyor. Oyun oynayacaksan F5 daha mantıklı. Bunun dışında ben olsam NP1 alırdım, hem daha ucuz. Xiaomi'nin gereksiz uygulamalarla dolu berbat arayüzünden kurtulmak ve genel kalitesi amiral gemilerin seviyesinde olan bir cihaz almayı yeğlerim. NP1'in tek eksisi işlemcisinin o fiyata göre kas gücü açısından düşük olması. Yine de firma o işlemciyi ve nothing OS yazılımını optimize etmek için bir sürü mühendisle özel olarak çalıştıklarını söyledi, zaten firmanın tek cihazı olduğu için çok optimize çalışıyor ve minimum 3 yıl normal, 4 yıl güvenlik güncellemesi sözünü de verdiler. Yani firma sağlam, OnePlus'ın fikir babası olan kişi kurdu ve yatırımcı ortakları arasında da güçlü isimler var. Firmanın ne olduğu belli değil diyenler olmuş diye ekliyorum bu detayları. Ben F5'in tasarımını ve arayüzünü seviyorum, işlemcisi daha güçlü bir cihaz almak istiyorum dersen F5 al. Bulabilirsen iki cihazı da hem tasarım hem kalite hem de arayüz anlamında yakından incelemeni öneririm.

Teşekkürler kanka bende NP1 almayı düşünüyorum zaten çok zorlayıcı oyunlar oynamayacağım. Arayüzde bence de NP1 daha iyi bide NP1 bataryası ve pil süresi bana yeterli.

Teşekkürler kanka bende NP1 almayı düşünüyorum zaten çok zorlayıcı oyunlar oynamayacağım. Arayüzde bence de NP1 daha iyi bide NP1 bataryası ve pil süresi bana yeterli.
Gönlün hangisindeyse onu al bence en önemlisi bu. NP1 kullanıyorum bu arada sorun varsa sorabilirsin. Bataryası 4500mAh ama gereksiz uygulamalar bulunmadığından ve sistem optimize edilmiş saf android olduğundan pil iyi gidiyor, işlemcisi de güç tüketimi konusunda verimli olan bir model zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı