Kamerası kötü olmasın diyorsanız iki cihazada zaten tercih etmeyin derim, güneş ışığı altında sorun yok ancak yetersiz ışık ve genel video performansı POCO cihazlarda genel olarak segmentinin çok daha gerisindeki cihazlar ayarında. POCO F6 serisinin kamera konusunda iyileştiği söyleniyordu illa POCO ve kamera yan yana olsun diyorsanız.
Kamerası kötü olmasın diyorsanız iki cihazada zaten tercih etmeyin derim, güneş ışığı altında sorun yok ancak yetersiz ışık ve genel video performansı POCO cihazlarda genel olarak segmentinin çok daha gerisindeki cihazlar ayarında. POCO F6 serisinin kamera konusunda iyileştiği söyleniyordu illa POCO ve kamera yan yana olsun diyorsanız.
Oppo'yu isim benzerliğinden bahsetmeniz iyi değildi, amiral gemileri en iyi cihazlardan biri şuan da, bilip bilmeden konuşmayın, en iyi kameraya da sahipler, ve gayette akıcı, iyi bir işletim sistemleri var, her şeyin en iyisinden yapıyorlar.
X3 Pro harici kronik sorunlu cihaz yok. X4 serisi henüz patlak vermedi örneğin, X2'ler de sağlam ayrıca.Ben olsam POCO'dan uzak dururdum. Poco kullancısı olarak telefon yarın mı gider, başka bir gün mü diye bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.