POCO F5 vs POCO X6 Pro

AhmetM1

Decapat
Daha fazla  
Oyun amaçlı alacağım genellikle PUBG oynarım kamerasıda pek de kötü olmasın. Ama oyun oynayacağım için genellikle kablolu kulaklıkla oynarım 3.5 jack girişi olması benim için çok önemli sizce hangi cihazı almalıyım?

Kamerası kötü olmasın diyorsanız iki cihazada zaten tercih etmeyin derim, güneş ışığı altında sorun yok ancak yetersiz ışık ve genel video performansı POCO cihazlarda genel olarak segmentinin çok daha gerisindeki cihazlar ayarında. POCO F6 serisinin kamera konusunda iyileştiği söyleniyordu illa POCO ve kamera yan yana olsun diyorsanız.

Kamerası kötü olmasın diyorsanız iki cihazada zaten tercih etmeyin derim, güneş ışığı altında sorun yok ancak yetersiz ışık ve genel video performansı POCO cihazlarda genel olarak segmentinin çok daha gerisindeki cihazlar ayarında. POCO F6 serisinin kamera konusunda iyileştiği söyleniyordu illa POCO ve kamera yan yana olsun diyorsanız.

Aslında kamerasıda pek de kötü olmasın derken yani yeterli seviyede olması zaten pek fotoğraf çekmem benim için önceliğim oyun olduğu için.

Şahsen şu an kullandığım cihaz Xiaomi Redmi Note 8🥲 hemen bu cihazdan kurtulmak istiyorum.

Yerinde olsam asla ve asla POCO'ya yaklaşmam. Ne Xiaomi ne POCO ne Oppo hepsi saçmalık dandik markalar. Kağıt üstünde özellikleri sıralamak önemli olsaydı dünyanın lideri olurlardı ama gel gör ki fasa fiso. Bütçe ne kadar bilmiyorum ama S23 S21 FE S23 FE bu cihazlardan on kat daha iyi sana tavsiyem asla bulaşma bu markaya. X6 Pro'yu övmeye gelenler olacaktır. Çok değil testlerde 1 saat içinde 3 farklı oyunu açıyorlar arka arkaya böyle bir donma böyle bir drop olamaz. Aman diyeyim hiç bulaşma dertsiz başına dert alma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı