Elektronik POCO F6 22.999 TL & F6 Pro 30.499 TL

Ramazan Ö

Hectopat
Katılım
24 Aralık 2020
Mesajlar
3.500
Çözümler
5
Ürünler daha yeni satışa açıldı. İçinde SD 8S Gen 3 var.
12+512 modeli yaklaşık 25 bin.

12+256 modeli bu fiyatta. Bunda SD 8 Gen 2 var.
Ürünler kuponla daha uyguna gelebilir, hesabınızdan alabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Poco'nun telefon görünüşlerine bi ısınamıyorum ya kameraları çok büyük yapıyorlar ve hiç estetik durmuyor.
Onlar da kendi tasarımlarını yapmak istiyorlar aslında. İyi bir marka olmak istiyorsan, birilerini taklit edemezsin. O yüzden zamanla farklı tasarımlara gideceklerdir.
 
Poco F5 kullanıyorum ve ön kamerası 8 yıllık Mi 6'dan daha kötü. Bu kadar önemli mi diye sorun işlemci sizin için telefonda ve eğer değilse daha tutarlı telefon alın bence. Oyun için bu kadar para vermeye değecek telefonlar olduğunu zannetmiyorum. Bir daha Poco telefon marka da almayacağım. Whatsapp üzerinde sıkıntıları var. Güzellik filtresi uyguluyor ön kameraya ama ayarlarda kapalı mesela. Normal uygulamasında kamera iyi güzel, WP girdiğimde, görüntülü konuşurken pastel boyayla yüzümü boyamışlar gibi gözüküyorum. Aldığımdan beri düzeltilmedi bu sorun. Bu tecrübelerimle bir daha asla Poco marka telefon alacağımı zannetmiyorum.
 
Pro aldım bakalım bir deneyeceğim bayağıdır bekliyordum ilk kez huawei dışında bir çin cihazı kullanacağım umarım üstteki yorum yazan hocamın sıkıntılarını yaşamam.
 
Kameraya dikkat ediyorsanız POCO kesinlikle alınmaz. İyi olduğu konu performans, ekran, ses ve fiyatı tabi ki.

Eğer iyi bir kameram olsun istiyorsanız Xiaomi'nin kendi amiral gemilerini kullanın Xiaomi 13/14 vs. Ayrıca ön kamera problemi Xiaomi'de maalesef hep vardı daha yeni bu işi çözdüler Xiaomi 14 serisi ile.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı