POCO F6 mi yoksa POCO X6 Pro mu?

Vallahi yakın değilim bende numarası yok ama arkadaşınız çarşıda sorarsa kesin bulur diye düşünüyorum. Az çok usulünce pazarlık yapsın 8000, hiç olmadı 8500"a denk getirebilir. Kendisine sorduğumda tanıdık değil demişti. Fiyatı bilerek düşük söyleyecek birisi pek değil dediğim gibi bir sorsun kendisi

Arkadaş Batman'da, kuzenine aldırıp kargolatacaktı. Öğrenebilsen çok iyi olurdu da neyse sorun yok dost.

@orhan yıldız direkt yurt dışı telefon satan tanıdığım var Ankara'da fakat aynı cihaza 11.200 fiyat çekiyor, 8'e almak varken 2-3K fazla vermek istemem.

@Nihad31
Bende ROM atırmak istiyorum ve POCO X6Pro veya F6 arasında gidip geliyorum. Aramaları otomatik ses kaydı yapabilmek için istiyorum yalnız banka uygulamaları vs herhangi bir Google Play uygulamasında sorun yaşar mıyım diye çekiniyorum.
Siz bilgi sahibi iseniz X6 Pro'da neden ROM yok F6'da var ama değil mi dogru anlamış mıyım?

POCO X6 Pro MTK işlemcisine sahip o yüzden kaynak kodları var MTK kaynak kodlarini paylaşmıyor (90-99)% cihazda Snapdragon kaynak kodlarını paylaşıyor o yüzden ROM yapmak çok kolay Telegram qrupları var ordan sorabilirsin bütün sorularını.

@Nihad31
Bende ROM atırmak istiyorum ve POCO X6Pro veya F6 arasında gidip geliyorum. Aramaları otomatik ses kaydı yapabilmek için istiyorum yalnız banka uygulamaları vs herhangi bir Google Play uygulamasında sorun yaşar mıyım diye çekiniyorum.
Siz bilgi sahibi iseniz X6 Pro'da neden ROM yok F6'da var ama değil mi dogru anlamış mıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı