POCO X6 Pro vs POCO F6

mehmetrt

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir telefon almaya niyetlendim ve dilkatimi çeken iki model oldu POCO F6 ve POCO X6 Pro(ikisi de 512 GB) ikisi arasında kararsız kaldım hangisini almalıyım? Hangisi daha iyidir? Kriterlerim: Aradıgım telefon hem günlük kullanımda hem de oyun için memnun etsin beni sadece oyun için telefon almiyorum ve benim için kamerası o kadar önemli degil beni en az 3 yıl götürsün, oyun performansı güzel olsun, çok ısınmasın,

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir telefon almaya niyetlendim ve dilkatimi çeken iki model oldu POCO F6 ve POCO X6 Pro(ikisi de 512 GB) ikisi arasında kararsız kaldım hangisini almalıyım? Hangisi daha iyidir? Kriterlerim: Aradıgım telefon hem günlük kullanımda hem de oyun için memnun etsin beni sadece oyun için telefon almiyorum ve benim için kamerası o kadar önemli degil beni en az 3 yıl götürsün, oyun performansı güzel olsun, çok ısınmasın,
F6 kesinlikle, 3 sene veya fazlasıyla götürür. X serisine göre daha stabil çalışır. Kronik sorunları yoktur. Kamera orta seviye ne çok kötü ne çok iyi, işini görür fazla fotoğraf müptelası değilsen.

Hocam oyun konusunda nasıl peki bir de F6 ile F6 Pro arasında fark var mı?

POCO F6 ile POCO F6 Pro arasında işlemci, ekran çözünürlüğü, video kayıt çözünürlüğü, hızlı şarj ve Wi-Fi 7 dışında fark yok. Oyun konusunda POCO F6 üzmez, kamerası da POCO X6'ya göre ortalama daha iyi.

Hocam oyun konusunda nasıl peki birde f6 ile f6 pro arasında fark varmı
Oyun konusunda güzel cihazlar tam performans cihazları yarı yolda bırakmaz. Az buçuk F6 pro işlemci olarak iyi, F6 daki işlemci F6 prodakine göre biraz kısılmış hali, ama F6 proya o kadar para vermeye gerek yok. F6 alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı