POCO F6 Pro alınır mı?

Farazi söylemiştim onu söylemek istediğim konu ekonominin tahmin edilemezliği aslında.

40.000 bandına çok çıkmak istemiyorum. O yüzden 16 GB versiyonundan uzaklaşmak isteyerek bu sorum ile ilgili konu açmıştım. S23 Ultra haricine uzağım, S23 Ultra da S24 seriisi çılmışken çok mantıklı gelmiyor. S24+ olabilir fiyat olarak F6 Pro'ya en yakın. Özelliklerde de ikisinin de artısı eksisi olsa da Samsung'un güvenilirliği tabii ki benim için de ön planda. Lakin S24+ için 40.000TL vermektense F6 Pro'ya 30.000TL vermek daha mantıklı geliyor.

S24+ bütçe yetiyorsa F6 Pro falan bırakmaz ortalıkta. S24 bile daha öndedir. Yine de F6 Pro alacaksanız 12 GB RAM gelecek 7 sene yeterlidirki bir POCO cihazın maximum ömrünün 4 sene olduğunu varsayarsak evet 12 GB RAM alınmalı. 16 GB RAM tamamen şov ve gösterişten ibaret. 8 GB RAM bile fazla kimi durumda çünkü LPDDR5 çok ileri bir teknoloji. 5bin TL'ye değmez. Zaten o bütçelere çıkılmışsa(38k) F6 Pro saçmalık olur.

Poco f6 pro ve samsung s23 fe arasında kaldım bu pazartesi alıcam oyun için hangi telefonu almalayım
Arada 7bin tl fark var. Bence adil bir karşılaştırma değil. F6 Pro daha iyidir ikisi arasından.

Ekranı pili hızlı şarj olması işlemcisi POCO'yu daha iyi bir oyun cihazı yapıyor. Samsung tarafının yazilamsal üstünlüğü ve kamera başarısı senin için bir anlam ifade etmez bu senaryoda.

@arimakishou bu arada yazıyı tekrar okuyunca fark ettim F6 Pro yazmışsın. Benim söylediklerim pocox6 Pro için geçerli. Seninde X6 Pro'yu kastettiğini düşünüyorum. F6 Pro fiyatını hak etmiyor zaten, o fiyatlara çok daha iyi cihazlar var.
Hocam hangi marka önerirsininiz o fiyata uzun bir götürecek telefon

Hocam hangi marka önerirsininiz o fiyata uzun bir götürecek telefon.

Bana net bir bütçe söyle. Ben öyle fotoğraf çeken sosyal medya bağımlısı bir adam değilim, oyun oynarım günlük kullanırım falan diyen bir adamsan pocox6 Pro 8 GB versiyonu senin için uygundur. Gidip iki katı fazla para ödemene gerek yok diğer markalara. Sen düşüncelerini ve bütçeni yine de paylaş istersen.

Bana net bir bütçe söyle. Ben öyle fotoğraf çeken sosyal medya bağımlısı bir adam değilim, oyun oynarım günlük kullanırım falan diyen bir adamsan pocox6 Pro 8 GB versiyonu senin için uygundur. Gidip iki katı fazla para ödemene gerek yok diğer markalara. Sen düşüncelerini ve bütçeni yine de paylaş istersen.
27 bin poco f6 pro fiyatı 29 bin en fazla 29 bin olacak

MediaMarkt'a S23 sadece 36 bin TL.

Bütçeni zorlarsan Honor 200 Pro öneriyorum. Uzun yıllar her şeyinden memnun kalırsın çok güzel cihaz. Aksi takdir de pocox6 Pro al, aradaki cihazlar hep bir tarafı eksik kaldığından sana uygun olmuyor. PttAVM'den link paylaşmam normalde ama diger sitelerle arasında büyük fiyat farki var.

MediaMarkt'a S23 sadece 36 bin TL

İnternetten alman daha iyi olur.

Bütçeni zorlarsan Honor 200 Pro öneriyorum. Uzun yıllar her şeyinden memnun kalırsın çok güzel cihaz. Aksi takdir de pocox6 Pro al, aradaki cihazlar hep bir tarafı eksik kaldığından sana uygun olmuyor. PttAVM'den link paylaşmam normalde ama diger sitelerle arasında büyük fiyat farki var.

Hepsiburada en güvenli ve ucuzu. Kuponla 32bine indiriyor sepette.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı