- Makaleler
- 6
Daha fazla
Farazi söylemiştim onu söylemek istediğim konu ekonominin tahmin edilemezliği aslında.
40.000 bandına çok çıkmak istemiyorum. O yüzden 16 GB versiyonundan uzaklaşmak isteyerek bu sorum ile ilgili konu açmıştım. S23 Ultra haricine uzağım, S23 Ultra da S24 seriisi çılmışken çok mantıklı gelmiyor. S24+ olabilir fiyat olarak F6 Pro'ya en yakın. Özelliklerde de ikisinin de artısı eksisi olsa da Samsung'un güvenilirliği tabii ki benim için de ön planda. Lakin S24+ için 40.000TL vermektense F6 Pro'ya 30.000TL vermek daha mantıklı geliyor.
S24+ bütçe yetiyorsa F6 Pro falan bırakmaz ortalıkta. S24 bile daha öndedir. Yine de F6 Pro alacaksanız 12 GB RAM gelecek 7 sene yeterlidirki bir POCO cihazın maximum ömrünün 4 sene olduğunu varsayarsak evet 12 GB RAM alınmalı. 16 GB RAM tamamen şov ve gösterişten ibaret. 8 GB RAM bile fazla kimi durumda çünkü LPDDR5 çok ileri bir teknoloji. 5bin TL'ye değmez. Zaten o bütçelere çıkılmışsa(38k) F6 Pro saçmalık olur.
Arada 7bin tl fark var. Bence adil bir karşılaştırma değil. F6 Pro daha iyidir ikisi arasından.Poco f6 pro ve samsung s23 fe arasında kaldım bu pazartesi alıcam oyun için hangi telefonu almalayım