POCO F6 Pro vs iPhone 12 Pro Max

Bütçe
30.000- 33.000

Yusuf4768

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben bugün Xiaomi Türkiye lansmanda POCO F6 Pro satın aldım ancak hala kararsızım. Sizce siparişimi iptal edip iPhone 12 Pro Max mi alayım yoksa F6 Pro iyi bir tercih mi? Kendim ticaret ile uğraşacağım için fotoğraf meselesi benim için orta derecede önem teşkil ediyor.iPhone12 Pro Max 2. Elde benim istediğim fiyatlarda mevcut onu da belirtmek isterim.

Son düzenleme:
POCO F6 Pro kötü bir telefon değil, ancak fiyatının telefonu da değil ve bana göre X6 Pro'da olan rekabetçi fiyatı bu cihazda yakalayamadılar. Kamera tarafında eski POCO modellerine göre gelişmiş olsa da son birkaç yıl içinde çıkmış herhangi bir amiral gemisi ile halen rekabet etmeyecek düzeyde, tercih sizin.

Poco serisi kamerada üzebilir, bütçeniz nedir?
Hocam bütçem 30k maksimum da 33. k ya kadar çıkabilirim.

POCO F6 Pro kötü bir telefon değil, ancak fiyatının telefonu da değil ve bana göre X6 Pro'da olan rekabetçi fiyatı bu cihazda yakalayamadılar. Kamera tarafında eski POCO modellerine göre gelişmiş olsa da son birkaç yıl içinde çıkmış herhangi bir amiral gemisi ile halen rekabet etmeyecek düzeyde, tercih sizin.

Hocam verdiğiniz bilgin için teşekkür ederim ancak amacım POCO cihazlarını karşılaştırmak değil sadece her açıdan POCO F6 Pro mu tercih edilmeli yoksa iPhone 12 Pro veya Max mi?

Hocam bütçem 30k maksimum da 33. k ya kadar çıkabilirim.

Hocam verdiğiniz bilgin için teşekkür ederim ancak amacım POCO cihazlarını karşılaştırmak değil sadece her açıdan POCO F6 Pro mu tercih edilmeli yoksa iPhone 12 Pro veya Max mi?
S23 ikisinden de daha iyi bir tercih olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı