POCO F6 vs S21 FE 2.nesil

Bütçe
19500

Furkankctppp

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar bütçe 19.500 TL telefon arıyorum çok oyun oynayan biriyim.

Aklımda aslında POCO F6 var şu an mi Store'de 19.500 TL.

Çok oyun oynayacağım için işlemci ön plana çıkıyor.

Aklımda ki diğer model ise S21 FE 2.nesil (Snapdragon 888 )

Biliyorum arada çok bariz farklar var F6 ile S21 FE arasında.

Ama ben PUBG oynarken ekran kayıdı alıyorum POCO'da ekran kayıdı alırken ya sadece benim sesim ya da sadece takım arkadaşın sesi kayı da gidiyor 2 sesinde aynı anda gitmesi gerekiyor.

Samsung S21 FE de ise kayıtta 2 seste sorunsuz oluyor.

Artılar ve eksiler.

POCO F6 90W hızlı şarj var.
S21 FE de ise 25W.
S21 FE kamerası çok iyi.
POCO da kamera üzer.

POCO F6 PUBG'de 120 FPS.
S21 FE 2.nesil 60 FPS ( diye biliyorum )

Şu anki cihazımda HDR 60 FPS desteği var PUBG'de.

S21 FE kablosuz şarj özelliği var.
POCO F6 da yok.

İşlemci POCO'da Snapdragon 8S gen 3 🔥
S21 FE 2.nesil Snapdragon 888 🤔

F6 çıkış yılı 2024.
S21 FE çıkıs yılı 2022.

Son olarak.

F6 kutusu dolu dolu çıkarken.
S21 FE de sadece kablo çıkıyor.

Uzun vade de sıkıntı çıkarmayacak olması önemli.
Siz olsaydınız ne yapardınız.

Yurt dışı cihaz önermeyin 😍

Screenshot_2024-08-26-16-41-28-630_com.android.chrome.jpg

S21 FE kullanıcısıyım. Batarya zayıf ama günlük kullanım için çok güzel bir model. Hafif oyunlar oynamak için güzel ama POCO oyun performansı olarak daha iyi. Ben de telefonda oyun oynayan biri olmadığım için memnun kaldım. Ama siz çok oyun oynuyorsanız batarya size sorun yaratabilir. Oyun odaklı bir telefon değil. Kamera güzel, maç kayıtlarım için de kullanıyorum. Günlük kullanımda uzun ömürlü olacaktır. Oyun içinse POCO daha iyi bir tercih.

Son düzenleme:
Kendiniz de yazmissiniz aslinda. Poco F6 cok daha iyi oyun deneyimi sunacaktir, sogutmasi ve kullandigi islemci oldukca guclu. Kamerada kullandigi sensor evet zayif, S21 FE'ye gore bariz kamera farki olacaktir. Arka kamera paketi gunduz çekimlerinde fena is cikarmiyor ancak on kameranin ozellikle video cekimi pert. Video cekmiyorsaniz sorun cikmaz.

Kendiniz de yazmissiniz aslinda. Poco F6 cok daha iyi oyun deneyimi sunacaktir, sogutmasi ve kullandigi islemci oldukca guclu. Kamerada kullandigi sensor evet zayif, S21 FE'ye gore bariz kamera farki olacaktir. Arka kamera paketi gunduz çekimlerinde fena is cikarmiyor ancak on kameranin ozellikle video cekimi pert. Video cekmiyorsaniz sorun cikmaz.
arka Kamera Video Performansı Nasıl Ön kamera kadar kötü mü

Arka kamera video performansı nasıl ön kamera kadar kötü mü?
Ana kameranın kabul edilebilir, sabitlemesi biraz zayıf geldi ancak sorun olmaz muhtemelen. Genis acida ise biraz netlik sorunu var. Ornek test videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4K 60 FPS video cekimi var ama fazla islevi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı