POCO F6 vs Samsung S23

AhmetBaki24

Centipat
Daha fazla  
Merhaba yakın bir zaman yeni telefon alacağım. Ve çok kararsız kaldım. Gün içinde çok oyun oynayan birisiyim benim için şarj çok önemli. Kamera ortalama olsa yeterlidir ama kötü olmasın. 3 yıl falan götürsün istiyorum. Bütçem 30000.

Merhaba yakın bir zaman yeni telefon alacağım. Ve çok kararsız kaldım. Gün içinde çok oyun oynayan birisiyim benim için şarj çok önemli. Kamera ortalama olsa yeterlidir ama kötü olmasın. 3 yıl falan götürsün istiyorum. Bütçem 30000.

S23 çok oyun oynuyorsan batarya konusunda üzebilir ama diğer tüm konularda S23 çok daha iyi bir seçim olur.

Ben dışarıya çıkınca eve zor giriyorum. Ve dışarıda arkadaşlarla oyun falan da oynuyoruz.

Sizce çok oyun oynayan biri olarak ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Ben dışarıya çıkınca eve zor giriyorum. Ve dışarıda arkadaşlarla oyun falan da oynuyoruz.

Sizce çok oyun oynayan biri olarak ne yapmalıyım?
Poco'nun performansını bilmiyorum. S23 kullanıyorum fotoğraf vs çekmeyi seviyorsanız Poco sizi üzer fakat oyun için S23 bütün gün oyuna dayanmaz Poco dayanır mı onu da bilmiyorum.

Oyun ve batarya için poco geri kalan her şeyde samsung

Pil benim için çok önemli ama S23 fark atmış. Çin ürününe çok güvenmek istemiyorum. Ama bataryası benim gibi biri için bir günü çıkarmayacak. Ne yapacağım?

Hangi telefonu kullanmıştınız? Ve ne gibi sorunlarla karşılaştınız?

Ayrıca POCO F6'da kutudan kılıfından tut şarjına kadar çıkıyor. Resmen beni al diye bağrıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı