Elektronik Poco F7 Pro 28.999 TL

Peki POCO F7 Ultra.
Kamera olarak bi tık daha iyi 14T pro ikisi de aynı fiyatlarda olduğunu varsayarsak poco alırdım ama biraz yukarıda magic 7 pro varken de poco alınmaz.

Arkadaşlar. S20FE kullanıyorum. 4 yılı dolduruyorum. Bu cihaza bütçem var. Direkt olarak bu cihazı almak istiyorum. Uzun yıllar kullanır mıyım? S20FE gibi? Ayrıca telefondan oyun oynamıyorum tamamen gündelik arama mesajlaşma ve sosyal medya.
Samsung kadar iyi yazılımı yok ve ana amacı daha çok oyun olan kullanıcılar için oluyor Poco telefonlar. Samsung'a göre yazılım ve kamera konusunda üzebilir bence sizi. Onun dışında donanım olarak çok başarılı bence fiyatına göre.

Tecrübelerinizi bizimle paylaşabilir misiniz?

Telefonu alalı 2 ayı geçti bu telefona 2019 Huawei P20 Pro'dan geçiş yaptım ve daha önce bende Samsung'a ön yargılı bakıyordum. Fakat ilk kez Samsung'a şans vermek istedim bu şansın en büyük sebebi S23 Ultranın özellikleri idi. Fakat TR şartlarında en alınabılır F/P telefon olarak S24FE tercih ettim. Şahsen 2 ay daha sabretseydim belki şu an POCO F7 Pro'yu almış olacaktım. Her ne kadar telefon ile çok oyun oynayan birisi olmasamda işlemcisi güçlü telefonlar daha uzun ömürlü oluyor bence. Sdgen 3'lu telefonlar benm telefon alacağım dönemde 45-50 bin bandında idi. Fakat Exynos 2400e sdgen 3'ten %15 civarı düşük bir performans veriyor. Genel olarak herkes Samsung'un yazılımına güveniyor ama benim 2 aylık tecrübelerime göre misal Samsung'un mart 2025 güncellemesinde telefonun ekran süresinin daha da azaldığını ve şarjının daha çabuk gittiğini fark ettim. Uzun lafın kısası yazılım geliştirilebilir bir şey fakat donanım öyle değil. Kamera olarak belki daha iyi olabilir ama ben keşke F7 Pro'yu bekleseydim diyeceğim gibi duruyor.

Bu fiyata mükemmel duruyor. Rakibi de yok gibi pek.

1.000 TL kuponu kullanın. İyi fiyatlandırma ile gelmiş. Ön kamerası dışında kameradan bu sefer eski POCO telefonlarda olduğu kadar kısmamışlar. Ekranı ve işlemcisi mükemmel.

Arkadaşlar X7 Pro 18.999 bu 28.999 aradaki 10 bin TL farka değer mi açıkçası S24 FE alacaktım ama indirimler bitince soğudum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı