POCO F7 vs Samsung S24 FE

Bütçe
25000 TL civarı

TeriminhoRoman

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle telefon süresi çok fazla olan bir insanım araklıksız 7-8 saat telefona baktığım oluyor. Oyun oynamak istiyorum fakat telefonum birçok oyunu kaldırmıyor. Kamera olarak da selfie ile pek işim olmaz bazen yakaladığım güzel manzara görsellerini müthiş olmasa bile kaliteli bir şekilde çekmek isterim. POCO işlemci ve batarya olarak beni cezbediyor fakat yazılım olarak S24 de çok üst seviyede. Size göre hangisi ise söyleyebilirsiniz ama bu iki telefonun fiyat bandında öneri telefonunuz varsa onu da önerebilirsiniz.

Öncelikle telefon süresi çok fazla olan bir insanım araklıksız 7-8 saat telefona baktığım oluyor. Oyun oynamak istiyorum fakat telefonum birçok oyunu kaldırmıyor. Kamera olarak da selfie ile pek işim olmaz bazen yakaladığım güzel manzara görsellerini müthiş olmasa bile kaliteli bir şekilde çekmek isterim. POCO işlemci ve batarya olarak beni cezbediyor fakat yazılım olarak S24 de çok üst seviyede. Size göre hangisi ise söyleyebilirsiniz ama bu iki telefonun fiyat bandında öneri telefonunuz varsa onu da önerebilirsiniz.

Oyun oynuyorsanız POCO sizi götürür bayağı dediklerinize bakarsak da POCO sizin için daha uygun

Böyle bir senaryoda kalsam Samsung tarafına yönelirdim. Birader POCO kullanıyordu ve kamerası sürekli sensörden dolayı bozuluyordu kendi kendine. 3 4 kere tamire gitti telefon düzeldi tekrar bozuldu. Şu an iPhone 16 kullanıyor kendisi.

Oyun için F7 daha uygun.

Sırf yazılımından dolayı S24FE.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı