POCO serisi telefon önerisi

Bütçe
20000

whybulent

Picopat
Daha fazla  
Redmi Note 10S telefonum eskidi takılmalar vb şeyler baş göstermeye basladi uygulamalarda kasma donma derken yeni telefona geçmeye karar verdim POCO serisini düşünüyorum sizce fiyat/performans olarak en iyi POCO telefon nedir? POCO X7 Pro'yu çok önerdiler.

Redmi Note 10S telefonum eskidi takılmalar vb şeyler baş göstermeye basladi uygulamalarda kasma donma derken yeni telefona geçmeye karar verdim POCO serisini düşünüyorum sizce fiyat/performans olarak en iyi POCO telefon nedir? POCO X7 Pro'yu çok önerdiler.
Arkadaş X6 kullanıyor memnun

Telefonda şebeke sorunları var, malzeme kalitesi düşük ve çok ısınıyor. Oyun oynamayacaksanız alınmaz.

Hocam bütçeniz el veriyorsa Poco F8 Ultra ya da Poco X7 Pro bakabilirsiniz. F8 Ultranın fiyatı amiral gemisi kadar o yüzden X7 Pro öneririm.

X7 Pro alınabilecek en iyi Pocodur şuan

Telefonda şebeke sorunları var, malzeme kalitesi düşük ve çok ısınıyor. Oyun oynamayacaksanız alınmaz.

Hocam şebeke sorunundan kasıt cekmemesi ise Redmi Note 10S iliklerine kadar yaşattı bana. Çok oyun oynamam bilgisayar var zaten arada arkadaşlarla PUBG vb oyunlar oynarız başka yok.

Hocam bütçeniz el veriyorsa POCO F8 Ultra ya da POCO X7 Pro bakabilirsiniz. F8 ultranın fiyatı amiral gemisi kadar o yüzden X7 Pro öneririm.

X7 Pro alınabilecek en iyi pocodur şu an.

F8 Ultra ile Samsung S24 Plus arasında git gel yaptım üniversite bittikten sonra kendi işime girip almayı düşünüyorum daha üst segment bir telefon.

Hocam şebeke sorunundan kasıt cekmemesi ise Redmi Note 10S iliklerine kadar yaşattı bana. Çok oyun oynamam bilgisayar var zaten arada arkadaşlarla PUBG vb oyunlar oynarız başka yok.

F8 Ultra ile Samsung S24 Plus arasında git gel yaptım üniversite bittikten sonra kendi işime girip almayı düşünüyorum daha üst segment bir telefon.
S24+ kullanıyorum hocam. 1 yılı geçti sorunsuz bir cihaz. Ama önerim S26 çıkacak yeni ve güncel telefon almanız daha iyi olur. O zamana kadar fiyatlar değişir.

Hocam, arada PUBG falan oynuyorsanız Poco’ya gerek yok. Bütçeyi biraz artırıp S24, S25 FE ya da Honor 400 alınabilir. Bütçe artarsa Honor 400 Pro, Poco’dan daha iyi cihazlar.
Artmaz ise Honor 400 iyi bir seçenek.

Eğer ki oyun odaklı değilseniz POCO'ya gerek yok. Kendi telefonum olan Honor 400'ü öneririm. Ayrıca daha F/P bir telefon olarak A56 da bakabilirsiniz dediğiniz bütçe için. Bütçe artarsa S25 FE bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı