POCO X3 GT ve 15 10500H - GTX 1650'li sistem satılıp sistem toplanmalı mı?

Yer
BURSA-BANDIRMA
Daha fazla  
POCO X3 GT 128 GB telefon var elimde ve Dell G15 5510 i5 10500H GTX1650 ekran kartlı laptop var satmaya kalksam aşağı yukarı ikisi toplam 30k civarı paraya satabilirim muhtemelen. Elimde Xeon E5 2696V3 işlemci var ve tek uğraştığım şey Minecraft'ta açtığım sunucuyla alakalı. Anakart ve RAM alsam bu sisteme ekran kartı elimde var RX 550 (ama sistemde çalışıp çalışmayacağına emin değilim sıkıntılı ekran kartı mesala bkz)

Bu ekran kartı çalışıyor fakat çalışmıyor o yüzden kesin konuşamıyorum. Fakat elimdeki GeForce 210 ekran kartı bile 45FPS de olsa açabiliyorken ekran kartına çok fazla bağımlılığım yok.

Sattıktan sonra elimdeki işlemciyi kullanıp bir masaüstü sistem toplamak mantıklı mı sizce? Elektrik elektronim mühendisliği okuyorum ve evim zaten üniversiteye yakın laptopla yatağın üstünde uğraşmaktan başka bir işlevi yok şu an benim için.

Yani satarsam aşağı yukarı 30k bütçeye yakın bütçem olacak ama hepsini kullanmak istemiyorum açıkçası. Bana da bir miktar para kalsın istiyorum. En az para gidecek şekilde toplamak istiyorum.

@Yiğitt35 @pedroz_1999

Aynı işlemciden 1 tane daha bulsam ve böyle bir anakartta kullansam acaba mantıklı olur mu? Çünkü ilerleyen süreçlerde bu bilgisayarı sunucu olarak kullanacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı