Yarın müşteri hizmetlerini arayıp soracağım ona göre garantiye göndereceğim. Burada bilgilendirmesini yaparım.

Hocam en azından ben hiç etkisini görmedim çoğu zaman açık bırakıyordum ama telefon artık eskisi gibi stabil çalışmıyor.
Pişman olmaya başladım. MiUi 12 ile gelmişti. Ben atladım sazan gibi. Düzeltseler bari.
Yavaşlama yok da yani kullanıyorum şu an 6 saat 43 dakika ve şarjım %34
5160 mAh bir de.

Arkadaşlar bellek uzantısını kapatın sorunlar bir nebze olsun düzeliyor.

POCO X3 Pro nereden geçtim MIUI 13'e pil dayanmıyor. 2 gün giden pil 8 saate düştü.

Hemen deniyorum. Sonuçları yazarım.
Sonuç aynı sayılır.
POCO X3 Pro nereden geçtim MIUI 13'e pil dayanmıyor. 2 gün giden pil 8 saate düştü.
Telefon güzel. MIUI 13 sağolsun bataryanın içinden geçiyor şu an. Şarjdan sökmemle %99'a düşmesi arasında 2 dakika falan vardır en fazla. Batarya 5160 mAh bir de.
Lütfen artık herhangi bir yama çıkarsın Xiaomi bey. Telefonu aldım direkt güncelledim ve en fazla 9 saat dayanıyor. Artık bana şehir efsanesi geliyor bu cihazın 2 gün dayanması.
Biraz araştırdığımda MIUI 13.0.10 da biraz çözmüşler batarya olayını. En azından kullanıcılar daha iyi olduğunu söylüyor. Ama POCO X3 Pro'ya ne zaman gelir Allah bilir artık.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İnternette bu tarz sürüm değiştirme yöntemleri var deneyebilirsiniz. Ben yapamadım hata verdi sizde vermeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…