POCO X3 GT'de MIUI 13 düzgün çalışmıyor

Çok sorun çıkarıyor POCO X3 Pro kullanıyorum konu sahibinin yaşadığı bütün sorunları yaşıyorum. Pil süresi ciddi anlamda kısaldı tam pil ile ortalama 1.5-2 günümü çıkarırken şimdi 1 gün zor çıkıyor.
J7 Prime'dan geçtiğim için 12 saat bile kâfi benim için. Gerçekten 1-2 gün gidiyor mu?
Cihazı yoğun da kullanıyorum çünkü.
İnşallah yayınlarlar aksi halde cihazlar çöp olur.
Yapmak zorundalar. Gerçekten güzelim cihaz çöp olur yoksa.

J7 Prime'dan geçtiğim için 12 saat bile kâfi benim için. Gerçekten 1-2 gün gidiyor mu?

Hocam şöyle söyleyeyim sabah saat 7'den 3'e kadar PUBG Mobile oynadım akıcı da saat 4.30 gibi ancak şarjı bitti ama MIUI 13 de 1 günü oyun oynamadan zor çıkarıyor.

Reddit veya diğer yabancı forumlara az göz atın sorun var mı diye.Diğer yabancı kullanıcılardada yoksa da kendiniz konu açın dikkat çekin. Yakın zamanda yeni yama gelir her zaman böyle oluyor.

Hocam şöyle söyleyeyim sabah saat 7'den 3'e kadar PUBG Mobile oynadım akıcı da saat 4.30 gibi ancak şarjı bitti ama MIUI 13 de 1 günü oyun oynamadan zor çıkarıyor.
Eh umarım düzeltirler. Cihazın her bir şeyinden aşırı fazla memnunum çünkü. Alır almaz keşke MiUi 13'e yükseltmeseydim keşke ama.

Yapmak zorundalar. Gerçekten güzelim cihaz çöp olur yoksa.

Günlük ortalama bir insan kadar kullanıyorum yani 1-2 saat oyun ve 2-3 saat internette takılma. Şu anda telefon 1 günü zor çıkarıyor normalde 12.5 son sürümünü kullanıyordum ve 1.5-2 gün rahat çıkarıyordu. Hatta bazen 3.günü bile zorluyordum, şimdi ise 1 gün zar zor. Performans, siyah ekran, takılma ve frame drop gibi sorunlarda var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-05-08-23-05-11-062_com.google.android.apps.wellbeing.jpg
    Screenshot_2022-05-08-23-05-11-062_com.google.android.apps.wellbeing.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 41

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı