POCO X3 NFC alınır mı?

Cihaz önerme sayısına göre bakarak bir şey yazmadım sizin mantığınızla benim mantığım aynı.
Çok fazla cihaz kullanmak sizi bilgili yapmaz, nasıl ki çok fazla cihaz önermenin insanı bilgili yapmayacağı gibi.
Bir de hocam sizinle eskiden de tartışmıştık diye hatırlıyorum.
XDA da görev almanız sizi bilgili yapmaz.
Biz size cihazın iyi yanlarını sayıyoruz siz bize ben XDA'da çalıştım MIUI çöp diye bir kenara atma A52 balon diyorsunuz düzgün bir şekilde söylediklerimize cevap verir misiniz?
İçlerinden bir cümleyi çıkartıp ona cevap veriyorsunuz!

Tam olarak "cümle cımbızlamak" denen şeyi yapıyor arkadaş 😃

images.jpeg

Fazla cahilce yaklaşıyorsunuz, biraz işin ilminden anlasanız gayet de anlardınız ne demek istediğimi. @Recep Baltaş, forumun bu gidişle 10 yıl daha yerinde sayar ; lütfen niceliği arttırmak yerine niteliği arttırmaya çaba göster.

Fazla cahilce yaklaşıyorsunuz, biraz işin ilminden anlasanız gayet de anlardınız ne demek istediğimi. @Recep Baltaş, forumun bu gidişle 10 yıl daha yerinde sayar; lütfen niceliği arttırmak yerine niteliği arttırmaya çaba göster.

Hocam hala söylediklerimize cevap vermiyorsunuz :)

XDA'nın mantığını bilmiyorsun daha, ne anlatayım ben sana?

Hala cevap vermiyorsunuz hocam :)

A52'nin kamerası, Android 14 ve 4 yıl güvenlik güncellemesi desteği, süper AMOLED 90 Hz ekranı, MIUI gibi çöp olmayan, Android arayüzleri arasındaki en kaliteli arayüzlerden birini kullanması, su ve toza karşı koruma ile A52 bu fiyat bandınaki en fiyat/performans cihazlardan birisidir.

Konuyu dağıtmayın, A52 balon dediniz size açıkladık bunlara cevap verin lütfen ya da son taktiği uygulayın.
Son taktik dediğimi anlamışsınızdır herhalde "sizinle tartışmaya değmez" deyip kaçmak yani anlamayanlar için özetleyecek olursak.

Hala cevap vermiyorsunuz hocam :)

Konuyu dağıtmayın, A52 balon dediniz size açıkladık bunlara cevap verin lütfen ya da son taktiği uygulayın.
Son taktik dediğimi anlamışsınızdır herhalde "sizinle tartışmaya değmez" deyip kaçmak yani anlamayanlar için özetleyecek olursak.
Mi 10T lite varken o işlemciye o paralar verilmez, OIS diye 1080p'yi kakalıyorlar. Ayrıca MIUI güncelleme süresi ve custom ROM desteği de cabası. 120 hzden de bahsetmedim.

Mi 10t Lite varken o işlemciye o paralar verilmez, OIS diye 1080P'yi kakalıyorlar. Ayrıca MIUI güncelleme süresi ve Custom ROM desteği de cabası. 120 Hz'den de bahsetmedim.

Mi 10t Lite IPS LCD bir panel kullanıyor.
OIS desteğini saymazsak bile A52'nin kamerası daha iyi.
Mi 10t Lite kaç yıl güncelleme alacak bir fikriniz var mı?
Yalan söylemeyeceğim araştırmadım çünkü mi 10T Lite için.

Yalan söylemeyeceğim araştırmadım çünkü mi 10t Lite için.

Hocam ben "o işlemciye o para verilmez" kısmından sonra okumadım. Tartışmaya değmez.

Yalan söylemeyeceğim araştırmadım çünkü mi 10T Lite için.
Araştırmadan neye göre karar verdiniz acaba kamerasını daha iyi olduğunu? Mi 6 bile geçen seneye kadar güncelleme aldı, güncelleme anlamında üzmez. IPS olduğuna da bakmayın, HZ farkından nit farkı bile hissettirmiyor. Lite modeller de MIUI bazlı en stabil cihazlardır, Mi 8 lite bile hala 6.5 saat ekran süresi vermekte. Yıl 2021, 1080p kameraya hala ok durumda mısınız?
Hocam ben "o işlemciye o para verilmez" kısmından sonra okumadım. Tartışmaya değmez.
Brick olunca ağlarsın, performans adına konuşan kim.

Araştırmadan neye göre karar verdiniz acaba kamerasını daha iyi olduğunu? Mi 6 bile geçen seneye kadar güncelleme aldı, güncelleme anlamında üzmez. IPS olduğuna da bakmayın, Hz farkından nit farkı bile hissettirmiyor. Lite modeller de MIUI bazlı en stabil cihazlardır, mi 8 Lite bile hala 6.5 saat ekran süresi vermekte. Yıl 2021, 1080p kameraya hala ok durumda mısınız?

Araştırdım hocam. Mi 10T Lite, IMX 682 kullanmıyor mu?

Parlaklığı bir kenara bırakırsak bile sonuç olarak ekran paneli olarak A52 daha iyi.
AMOLED ekran sadece görüntüye etki etmiyor, zaten bunu biliyorsunuzdur.

Mi 10T Lite ne kadar güncelleme alacak bilmiyorum, ben de bu yüzden size sordum.
Xiaomi Mi modellere daha ağırlık verdiğinin farkındayım ama A52'de sonuç olarak Android 14 alacak.

Su ve toza karşı dayanıklılık yok. Bu arada Mi 10T Lite'da şimdi o özellikler önemsiz demeyin, dünya bizim etrafımızda dönmüyor.

Konu sahibi bu özellikler benim için önemsiz derse zaten farklı cihaz öneririz ama bu büyük bir artı mı?
Evet, kabul etseniz de etmeseniz de.

Son olarak RAM artısı da var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı