POCO X3 NFC alınır mı?

Balon dememin nedeni de zaten su ve toz korumasıyla orta segmentte yeniden kart dağıtılıyor havasına girmesi. Zaten işlemcisi de UI da RAM cimrisi olduğu için gereksiz basılmış bir telefon şahsen. Zaten Samsung'un da en çok sevdiği işlemci dışında her şeyi basması orta segmentte. 7 yıl Samsung geliştiriciliği yaptım inan çekmediğim kalmadı S ve Note serisi dışında. Bu telefonlar 2-3 yıla maalesef sapıtıyor ama bugün bak Mi Note 2 bile sorunsuz çalışıyor, arkadaşım kullanmakta da batarya değiştirip. Uzun ömürlülük anlamında kimse Mi serisi cihazlara su dökemez maalesef. Redmi için konuşamam, POCO için de. Mi serisi ama çok daha farklı, amaç direk premium hissiyatı lite modelinde bile hissettirmek. Mi 8 lite'dan 11'e kadar kullandım, kullananlara da baktım ; cihazlarda gram düşüklük yok ama bakalım Mi 8 lite çıktığı vakit rakibi olan A9 2018'e, arkadaş format atmaktan bıktı kasmalar yüzünden. Çok daha da iddialı bir cihazdı ama yalan oldu maalesef. Telefon %9 şarja düştü mü geriye sayıp kapanıyor :) Samimi olayım amacım kimseyi üzmek ya da kırmak değil ama forum büyüklüğü nedeniyle dolu boş çok fazla yorum yapılıyor ve insan bir yerden sonra patlıyor, kırdıysam af ola. @HaWlI KuLlANIcI
 
Samsung Galaxy A52 gereksiz basılmış bir telefon falan değil, düşük fiyat bandında cihazları genelde işlemci dışında basılmış olmakta. O fiyat bandında işlemci odaklı tek cihaz var o da Xiaomi Poco X3 Pro, diğer rakiplerinin (Mi 11 Lite, Xiaomi Note 10 Pro vs.) performansı ile Samsung Galaxy A52'nin neredeyse aynı.

Her şey işlemciden ibaret değil, mesela oyun odaklı kullanmayacak birisine AMOLED ekranı, arayüzü ve kamerası ile Samsung Galaxy A52 daha iyi bir deneyim sunacaktır. Oyun odaklı kullanacak birisine ise Xiaomi Poco X3 Pro daha iyi bir deneyim sunacaktır, kamera, arayüz vs. günlük kullanıcıya nazaran daha az önem kapsar.

Samsung cihazların 2-3 sene sonra saptıracağına dair bir kanıtınız var mı? Sizin söylemiş olduğunuz Mi serisinde de şikayetler bulunmakta, şikayeti olmayan cihaz bulunmuyor.

@BERWAR
 
Tecrübeler yetmez mi? S ve Note harici 5 cihaz kullandım, 2-3 yıl içinde kasmalar ve donmalar bariz kendini hissettirdi. Bahsettiğim cihazlar da 2017 ve sonrası. Önceki modelleri saymıyorum zaten, tarihi eser niteliği taşır stock sürüm ile. Mi de sorunsuz demedim, uzun vadede daha stabil bir performans sunuyor ve costom ROM gibi bir nimet brick olma korkusundan 10 kat daha az Samsung'a göre. Knox sayacından mı dersin, Kies'in yetersizliği mi ...
 
Tecrübeler tek başına yeterli değil, sonuçta genelleme yapıyorsunuz.

One UI Android tarafındaki en iyi arayüzlerden birisi, arka plan belleği bile tutamayan MIUI'ın nasıl uzun vadede daha iyi performans sunduğunu söyleyebiliyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Custom ROM'u savunma olarak kullanmanıza anlam veremedim açıkçası, custom ROM işleriyle uğraşacak kişiler gider Xiaomi alır zaten. Stock ROM ile Samsung gayet iyi.
 
AL uygulama ön izleme açılınca bellek tutamama problemi kalkıyor, videoda açık değil. Ayrıca genelleme yapıyorsam da epey cihaz kullanmışım da yapıyorum. Custom ROM neden olmasın bir sebep, güncelleme desteği kesilince ne olacak? Stock ROM ile ne kadar uyumlu olabileceksiniz memnuniyetinizle? Şahsen pil performansı nedeniyle Note 9'u bile ROM ile kullanıyorum.
 
Balon dememin nedeni de zaten su ve toz korumasıyla orta segmentte yeniden kart dağıtılıyor havasına girmesi. Zaten işlemcisi de UI da RAM cimrisi olduğu için gereksiz basılmış bir telefon şahsen. Zaten Samsung'un da en çok sevdiği işlemci dışında her şeyi basması orta segmentte. 7 yıl Samsung geliştiriciliği yaptım inan çekmediğim kalmadı s ve Note serisi dışında. Bu telefonlar 2-3 yıla maalesef sapıtıyor ama bugün bak mi Note 2 bile sorunsuz çalışıyor, arkadaşım kullanmakta da batarya değiştirip. Uzun ömürlülük anlamında kimse mi serisi cihazlara su dökemez maalesef. Redmi için konuşamam, POCO için de. Mi serisi ama çok daha farklı, amaç direk Premium hissiyatı Lite modelinde bile hissettirmek. Mi 8 Lite'dan 11'e kadar kullandım, kullananlara da baktım; cihazlarda gram düşüklük yok ama bakalım mi 8 Lite çıktığı vakit rakibi olan A9 2018'e, arkadaş format atmaktan bıktı kasmalar yüzünden. Çok daha da iddialı bir cihazdı ama yalan oldu maalesef. Telefon %9 şarja düştü mü geriye sayıp kapanıyor :) samimi olayım amacım kimseyi üzmek ya da kırmak değil ama forum büyüklüğü nedeniyle dolu boş çok fazla yorum yapılıyor ve insan bir yerden sonra patlıyor, kırdıysam af ola. @HaWlI KuLlANIcI

Hocam MIUI, One UI'dan kötü, mi cihazlarda daha az bozuk oluyor tamam ama genel olarak MIUI kötü.
Redmi ve POCO cihazlarda olay çok beter zaten ama mi serisinin onlardan daha iyi olması onu iyi yapmaz.

Su ve toza karşı koruma sadece bir artı aynı cihazın 120 Hz olması gibi.
90 olsaydı cihaz çok kötü olur muydu?
Olmazdı ama olması güzel mantığında, bazı kişiler sanırım çok abartıyor bu korumayı ancak ben henüz görmedim.
 
MIUI Laboratuvarda var, araştırın.
Hocam yazılım konusunda Xioami kadar berbat bir yazılım üreticisi yoktur. XDA sitesinde görev yapmanız bu durumu değiştirmeyecektir. Kendim bizzat Poco X3 NFC kullanıyorum ve birçok Xiaomi eşyaya sahibim. Yani kullandığım ürünler Xioami. Laf olsun diye demiyorum. Google Play üzerinden Xioami uygulamalarına bakın. Çoğunun yıldız puanı düşük ve şikayetlerin büyük bir bölümü yazılımsal. (Poco X3 NFC ile herhangi bir yazılımsal sorunla karşılaşmadım. Sadece bazı günlerde 1 kez arayüz 2-3 saniye sonra geliyor.)
 

Geri
Yukarı