POCO X3 NFC batarya değişmeli mi?

@BERWAR benim POCO X3 GT Android 12 sonrasında daha hızlı şarjı gitmeye başlamıştı.

Eğer POCO X3 NFC telefonuna MIUI 13 geldiyse belki o yüzden hızlı bitiyor gibi hissediyor olabilir.
Zaten telefonu az kullanıyorum. 1 günü çıkartabiliyor.

Aynı ben. Ama benimkisi anlamadığım video seyrederken uzun süre giderken şarjı Android 12 ile çok hızlı bitmeye başladı ve telefon çok ısınmaya başladı. Onun sebebini çözemedim. Eğer MIUI 12.5.4 sürümüne geri indirebiliyorsam indirmeyi düşünüyorum ben.

@BERWAR ama sıfırlayınca verşlerim gidecek ve kaydetmek için bilgisayarda yer yok. Ayrıca bir sürü telefonda bulunan ayarlar şifreler vesaire bir sürü şey var.

ROM indirip bununla eski sürüme düşürsem olur mu?

Resmi Note 10 Pro TR ROM'u buldum ama 12.5.6 sürümü var. Bunu kurabilirim değil mi POCO X3 GT cihazıma?

@BERWAR ROM'u güncelleme bölümünden atacaktım. Yine de aynı şekilde sıfırlanır?

• Akıllı telefonunuzda veya bilgisayarınızda (dosyayı indirdiğiniz yer) dosya yöneticisine gidin ve yeni indirdiğiniz ROM'u kök klasöre kaydedin.
  • Şimdi dosyayı yeniden adlandırmanın zamanı geldi. Bunu yapmak için dosyaya şu ismi girin: “update. Zip” (tırnak işaretleri olmadan).
  • ROM kök klasöre kaydedildikten sonra, “ayarlar> telefon bilgileri> sistem güncellemesi” ne gidin.
  • Şimdi, ekranınızın sağ üst kısmına gidin ve güncelleme paketini seçme seçeneğine erişmek için üç noktaya dokunun.
  • Bu bölüme girdiğinizde, indirdiğiniz ROM'u görebileceksiniz. Onu seçin ve ardından MIUI'nin önceki sürümüne geri yükleyin.
  • İşlem tamamlandıktan sonra, Xiaomi telefonunuzu önceki MIUI sürümüyle mükemmel bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu adımları uygulayarak MIUI sürümünü düşürecektim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı