POCO X3 NFC batarya hızlı bitiyor

Xiaomi nin kendi mağazasından aldım garantilik bir durum yok bence pil tipi yuzunden olabilir.

Hocam normalde 50 saate yakın gösteriyor ama 5 6 saat zor gidiyor.
Hocam o gösterilen/tahmini değerler gerçeği yansıtmıyor ona kalsa güya hiç bitmeyecek :) Bendede aynı şekilde çünkü. Ama oyun vs oynamıyorsanız günlük kullanımda 5-6 saatten fazla gitmesi lazım mutlaka çok eski değilse cihaz. Bence dediğim gibi pil tüketimini inceleyin bi'.

Bu konuları gördükçe iyi ki POCO seçmediğimi anlıyorum. Çünkü aynı sorunları Redmi Note 4'te yaşadım.

Xiaomi hiçbir zaman önermem telefon konusunda. Hem vasat kalite oluyorlar hem de arayüz çöplüğü. Zaten ürünlerini teste tabii tutmadığı apayrı bir gerçek.

Hocam aynı telefon bende de var bende ilk açtığım zaman o sorun vardı çözümü sonradan buldum sağlık uygulama kasası, msa ve miuidaemon, Xiaomi SIM servisinin yetkileri olduğu için sürekli arka planda işlem yapıyordu. Hele ki sağlık ve telefon kullanım istatistigini toplayan ayar bunları kapattıktan sonra şarjım rahat 2 günü çıkarıyor.

Hocam nasıl yapacağız bu ayarı.

5-6 saat mi? Şuan telefonum 18 saattir pilde ve %40 şarjı var 7Saatlik de ekran kullanım süresi daha yarın öğlen eve gelene kadar da dayanır diye düşünüyorum aynı telefona sahibiz, servise götürmeyi deneyin normal değil 5-6 saat.

5-6 saat mi? Şu an telefonum 18 saattir pilde ve %40 şarjı var 7saatlik de ekran kullanım süresi daha yarın öğlen eve gelene kadar da dayanır diye düşünüyorum aynı telefona sahibiz, servise götürmeyi deneyin normal değil 5-6 saat.

Yarın not alarak test yapacağım kaç saat giderse servise vermeliyim?

Hocam nasıl yapacağız bu ayarı.

Hocam önce yetki ve geri alma menüsüne girip resimdekileri kapatmanız lazım, en altta SIM var onu da kapatın sonra kullanım erişimi bölümüne gelip msa, miuidaemon, dijital denge, device health, ondan sonra dijital denge ayarına gelin ve kullanım süresi ile ilgili verileri toplayı da kapatın. Ben kendim buldum bu çözümü sizde de işe yarar umarim

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-05-27-01-05-01-212_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-05-27-01-05-01-212_com.android.settings.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 231
  • Screenshot_2021-05-27-01-04-57-353_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-05-27-01-04-57-353_com.android.settings.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 219
  • Screenshot_2021-05-27-01-04-16-338_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-05-27-01-04-16-338_com.android.settings.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 230
Hocam önce yetki ve geri alma menüsüne girip resimdekileri kapatmanız lazım, en altta SIM var onu da kapatın sonra kullanım erişimi bölümüne gelip msa, miuidaemon, dijital denge, device health, ondan sonra dijital denge ayarına gelin ve kullanım süresi ile ilgili verileri toplayı da kapatın. Ben kendim buldum bu çözümü sizde de işe yarar umarim.

Sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı