POCO X3 NFC batarya hızlı bitiyor

Haslenkarag

Hectopat
Daha fazla  
Eskiden 3000 mAh olan telefonum bile daha uzun gidiyordu. 120 Hz açık degil pil optimizasyonu vs her şeyi yaptim tasarruf modunda da denedim bir şey degismiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızlı bitiyor derken keşke aşağı yukarı bir süre söyleyebilseniz. (saat, dakika vs.) Telefon ayarlarında pil kısmında hangi uygulamanın/servisin ne kadar pil tükettiği bölümüde vardır büyük ihtimalle. Orayıda inceleyin analiz edin tekrar yazın.

POCO X3 NFC işte. Aklınıza gelebilecek her sorunu yaşadım. Şu an 1 gün zor çıkarıyor telefonum. Garantiye verin gitsin. Bende verebilirdim tabii sinirden telefonu parçalayıp garanti dışı bırakmadan önce.
Xiaomi nin kendi mağazasından aldım garantilik bir durum yok bence pil tipi yuzunden olabilir.
Hızlı bitiyor derken keşke aşağı yukarı bir süre söyleyebilseniz. (saat, dakika vs.) Telefon ayarlarında pil kısmında hangi uygulamanın/servisin ne kadar pil tükettiği bölümüde vardır büyük ihtimalle. Orayı da inceleyin analiz edin tekrar yazın.

Hocam normalde 50 saate yakın gösteriyor ama 5 6 saat zor gidiyor.

Xiaomi'nin kendi magazasindan aldim garantilik bir durum yok bence pil tipi yuzunden olabilir.

Ondan dolayı değil. Arayüz çöplüğünden dolayı. Bir güncelleme de 3 gün gidiyordu sonra ki güncellemede 1 güne düştü mesela bende. İnanın MIUI en kötü ve ağır arayüz. Telefon boştayken 3 GB RAM kullanıyor zaten buradan belli.

Ondan dolayı değil. Arayüz çöplüğünden dolayı. Bir güncelleme de 3 gün gidiyordu sonra ki güncellemede 1 güne düştü mesela bende. İnanın MIUI en kötü ve ağır arayüz. Telefon boştayken 3 GB RAM kullanıyor zaten buradan belli.

Telefon MIUI 12.09 da her güncellemeyi yapıyorum yapmamalı mıyım?

Hocam aynı telefon bende de var bende ilk açtığım zaman o sorun vardı çözümü sonradan buldum sağlık uygulama kasası, msa ve miuidaemon, Xiaomi SIM servisinin yetkileri olduğu için sürekli arka planda işlem yapıyordu. Hele ki sağlık ve telefon kullanım istatistigini toplayan ayar bunları kapattıktan sonra şarjım rahat 2 günü çıkarıyor.

Telefon MIUI 12.09 da her güncellemeyi yapıyorum yapmamalı mıyım?

Bir daha her güncellemeyi yapmak yerine benim gibi biraz bekleyin. Sonra araştırma yapın sıkıntılarını. Ben o şekilde dikiş tutturdum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı