POCO X3 NFC fazla ısınıyor

Garantisi varsa garantiye gönderin o değerler normal değil.

Cihazı göndermek istemediğimi yazmıştım hocam. Yine de teşekkürler cevabınız için başka öneriniz var ise söylerseniz sevinirim.

Hocam oyun performansından memnun musunuz?

Hocam şöyle söyleyeyim oyun çok fazla girmiyorum arada canım sıkılırsa fakat telefonda yazılım kaynaklı bir sorun var yine çok rahat çalışacak bir oyun yazılımdan dolayı 30 FPS. Dinamik ekran yenileme denen şey yüzünden ekran 30Hz e çekiliyor ve 30 FPS sabit gidiyor. PUBG veya CoD Mobile oynuyorsanız onlarda sorun yok sabit 60 FPS alabiliyorum. Düşük gereksinimli oyunlarda yapıyor bunu.
 
Buraya yazsam destan olur ama kısaca ozetleyim.
1- internetimde sorun olmamasına rağmen Wi-Fi'de iken internetin aşırı yavaşlaması.
2- 1 saat Instagram'da gezsem çok ısınması.
3- Instagram'dan dolayı olmayan şekillerde takılıp kalması 30 saniye cevap vermemesi.
4- aşırı can sıkıcı olan ghosting sorunu.

Hocam internet konusunda ben sorun yaşamıyorum, ısınma konusunda haklısınız. Yine Instagram'da takılma veya ghosting gibi sorunları hiç yaşamadım. Cihazınızda yazılım kaynaklı bir sorun olabilir ki bunlarda çözülmeyecek sorunlar değil diye düşünüyorum.

Hocam Realme 8 de düşünüyorum. Size X3 mü Realme 8 mi?

Hocam X3'e verecek paranız var ise telefonun fiyatı şu an 9-10k civarı imiş galiba o paraya S21 FE veya üste biraz daha koyup iPhone SE 3 bakabilirsiniz bence.
 
Neden parasıyla rezil olsun. Boşa kürek çekmek MIUI ile gelen güncellemeler hep mahvediyor.

Hocam zaten bu telefona şu anki fiyatı ile 9K vermek hiç mantıklı değil. Eğer o kadar para çıkartabilecek ise iPhone SE 3 veya S21 FE bakması daha mantıklı diye düşünüyorum. Üste yazdım zaten. :)
Bu telefonu 3.5k ya aldım tam bir F/P ürünü idi.Ki verdiğim parayı hak ediyor. Fakat 9k etmez bu kadar da net.
 
X3 pro kullanıyorum. Kapalı alanlarda gayet olması gereken sıcaklıkta ve çok ısınmıyor. Ama dışarıdayken sadece googleye girsem 1 2dk bişeye baksam fena ısınıyo (genelde güneşli yerlerde) bu beni rahatsız ediyor. Fazla ısındığında pubg oynadım HDR+60fps gayet akıcı yani performansına bişey demiyorum. Birde arayüz bugları hataları olmasa iyi olcak. Soruna cevabım ise %90 yazılımdandır %10 ise donanım.
 
Hocam zaten bu telefona şu anki fiyatı ile 9K vermek hiç mantıklı değil. Eğer o kadar para çıkartabilecek ise iPhone SE 3 veya S21 FE bakması daha mantıklı diye düşünüyorum. Üste yazdım zaten. :)
Bu telefonu 3.5k ya aldım tam bir F/P ürünü idi. Ki verdiğim parayı hak ediyor. Fakat 9K etmez bu kadar da net.

Hocam siz Pro'dan bahsediyorsunuz NFC 6500 şu an.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2022-07-06-15-44-55-450_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2022-07-06-15-44-55-450_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 24

Geri
Yukarı