POCO X3 NFC kendi kendine recovery moda giriyor

Başka telefoncuya sordum da kronik ariza dedi ama gene de tuşlarla alakali diyor geciştirip duruyor anlamadim.Para almak icin diyo galiba

Başka telefoncuya sordum da kronik ariza dedi ama gene de tuşlarla alakali diyor geciştirip duruyor anlamadim.Para almak icin diyo galiba
Arkadaşlar aynı sorun bende oldu MIUI 12.5.8 Sürümüne döndüm telefon düzeldi suanlik güzelce devam ediyorum

Hocam nasıl geçtiniz o sürüme acaba anlatabilir misiniz?
Hocam OEM kilidi açık bende ama isterseniz size 1-2 video yollayabilirim instagramınız varsa yazın yollayim

Hocam OEM kilidi açık bende ama isterseniz size 1-2 video yollayabilirim instagramınız varsa yazın yollayim

Sürüm bu aynı sorun birçok kişide var tahminimce yazılımsal çünkü safe modda çalışıyor MIUI 14 de oluyor galiba elde belirttigim gibi bu sürümde cihazda bayağı stabil çalışıyor bende 2-3 gün önce oldu hemen sürümü düşürdüm 3 gündür normal şekilde çalışıyor ilk TikTok uygulamasi hata verdi daha sonra uygulamalar donmaya başladı sonra kendini dakika başı recovery moda alıyordu şimdi şükür duzeldi

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-07-29-12-38-09-295_com.android.settings.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 47

Evet hatırlıyorum hatta demiştim kendi kendime en stabil sürüm bu aklımda bulunsun gerekirse düşürürüm diye. Bana da yardım edebilir misiniz hocam müsaitseniz. DC veya Instagram bıraksam? Bl kilidi kapalı olmasından dolayı doğru düzgün müdahale edemiyorum cihaza.

Hocam çözdüyseniz daha kurcalamayın bence.

Maalesef düzelmedi hocam uygulama yükleyince vs gene başlıyor restart atmaya şu an hiçbir şey yok neredeyse öylelikle açık duruyor.

Instagram clkserhatt şuan çalışıyorum akşam 6 gibi yardımcı olabilirim linkler atıyım onları indirin bilgisayarda cihazı görüyor değil mi ?

Instagram clkserhatt şu an çalışıyorum akşam 6 gibi yardımcı olabilirim linkler atayım onları indirin bilgisayarda cihazı görüyor değil mi?

Evet cihaz görünüyor sıkıntı yok o konuda. İstek atıyorum instagramınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…