POCO X3 NFC kendi kendine recovery moda giriyor

An itibari ile telefonumdan güvenli modda cihaz hafızasının yarısını temizledim ve açtığımda telefon düzeldi 20 dk oldu.

Bundan bahsetmiştim zaten konuyu ilk açtığımda güvenli modda birkaç uygulama silince telefon normal açılıyor bir 4 5 gün sonra yeniden başlıyor idi bu sorun. Şu anlık bir sorun yok bende bakalım devam ediyorum gözlemlemeye.

Arkadaşlar son durumunuz nedir? Benim cihazım 1 haftadır sorunsuz çalışıyor gibi. Sizde de düzeldi mi acaba? Eğer düzeldi ise tekrar sıfırlayıp kendi kullanıcı ayarlarımı yapmayı düşünüyorum çok zorlanıyorum telefonun varsayılan ayarlarında.

Son düzenleme:
Bundan bahsetmiştim zaten konuyu ilk açtığımda güvenli modda birkaç uygulama silince telefon normal açılıyor bir 4 5 gün sonra yeniden başlıyor idi bu sorun. Şu anlık bir sorun yok bende bakalım devam ediyorum gözlemlemeye.

Arkadaşlar son durumunuz nedir? Benim cihazım 1 haftadır sorunsuz çalışıyor gibi. Sizde de düzeldi mi acaba? Eğer düzeldi ise tekrar sıfırlayıp kendi kullanıcı ayarlarımı yapmayı düşünüyorum çok zorlanıyorum telefonun varsayılan ayarlarında.
Düzenleme mesajın gelmemiş yeni görüyorum.Dün geldi garantiden.Sorun düzelmiş galiba rom yüklemişler ama şuan telefon çok ısınıyor ne yapacağımı bilemedim.

Düzenleme mesajın gelmemiş yeni görüyorum. Dün geldi garantiden. Sorun düzelmiş galiba ROM yüklemişler ama şu an telefon çok ısınıyor ne yapacağımı bilemedim.

Hocam ben telefonu garantiye göndermemiştim zaten üst tarafta da yazmıştım çok fazla fiyat verdiler. Ki sanırım iyikide göndermemişim kendi kendine düzeldi şu an hiçbir sorun yok. 2 haftadır ne bir yeniden başlatma ne bootloopta kalma. Batarya olması gereken süreleri vermeye başladı. Olması gerektiği gibi her şey şu an. Isınma konusunda da gene olması gerektiği gibi. Fakat anlamadığım nokta şu telefona ne bir güncelleme geldi ne bir başka bir şey geldi. Bir anda kendi kendine düzeldi. Siz de düzeldiğini yazmışsınız. Nasıl düzeldi bu icatlar acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı