POCO X3 NFC kendi kendine recovery moda giriyor

Evet hatırlıyorum hatta demiştim kendi kendime en stabil sürüm bu aklımda bulunsun gerekirse düşürürüm diye. Bana da yardım edebilir misiniz hocam müsaitseniz. DC veya Instagram bıraksam? Bl kilidi kapalı olmasından dolayı doğru düzgün müdahale edemiyorum cihaza.

Maalesef düzelmedi hocam uygulama yükleyince vs gene başlıyor restart atmaya şu an hiçbir şey yok neredeyse öylelikle açık duruyor.
Hocam safe modda mi kullaniyosunuz ben safe modda insta wp fln kullanamiyorum

Hocam aynı telefon bende de var aşırı ısınmadan dolayı şarjdan çıkardım ve bir anda kendi kendini kapatıp reboot menüsüne attı. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum bende çünkü çoğu Xiaomi kullanıcısı bu durumdan şikayetçi şu an. Çözümünü bulabildiyseniz paylaşabilir misiniz?

Hocam aynı telefon bende de var aşırı ısınmadan dolayı şarjdan çıkardım ve bir anda kendi kendini kapatıp reboot menüsüne attı. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum bende çünkü çoğu Xiaomi kullanıcısı bu durumdan şikayetçi şu an. Çözümünü bulabildiyseniz paylaşabilir misiniz?

Serhat hocamın dediğini yaptım telefon kabul etmedi ROM'u. Bilgisayardan bir işlem yapacağız dedi fakat geri dönüş sağlamadı hala. Ben kendim biraz uğraştım Mi Flash gibi yazılımlarla fakat nafile bl kilidi kapalı olmasından dolayı almıyor yazılımı.

Sizce bir telefoncuya goturup 12.5 surumunu mu yukletiyim ne yapayim sizce.

Arkadaşlar biraz daha araştırdım birçok kişi birebir aynı sorunu yaşıyor. Yani bl kilidiniz açıksa bilgisayar ile sürüm düşürüp deneyin kapalı ise serhat hocamın dediği dosya ismi değiştirerek düşürmeyi deneyin ( şanslı iseniz başarılı olur benim cihazım maalesef yanıt vermiyor. ) Ya da en son çare Xiaomi'nin yeni güncellemesini beklemek gibi duruyor. O da ne zaman çıkar en ufak fikrim yok. Zaman gösterecek. Gene çözüm bulan olursa burayada yazarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Serhat hocamın dediğini yaptım telefon kabul etmedi ROM'u. Bilgisayardan bir işlem yapacağız dedi fakat geri dönüş sağlamadı hala. Ben kendim biraz uğraştım Mi Flash gibi yazılımlarla fakat nafile bl kilidi kapalı olmasından dolayı almıyor yazılımı.

Arkadaşlar biraz daha araştırdım birçok kişi birebir aynı sorunu yaşıyor. Yani bl kilidiniz açıksa bilgisayar ile sürüm düşürüp deneyin kapalı ise serhat hocamın dediği dosya ismi değiştirerek düşürmeyi deneyin ( şanslı iseniz başarılı olur benim cihazım maalesef yanıt vermiyor. ) Ya da en son çare Xiaomi'nin yeni güncellemesini beklemek gibi duruyor. O da ne zaman çıkar en ufak fikrim yok. Zaman gösterecek. Gene çözüm bulan olursa burayada yazarsa sevinirim.
Serhat hocamin dedigi gibi nasil dosya ismi degistirebiliriz hocam anlamadim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yalniz benim telefon miui 14 burdaki videoda ise miui 13 den düşürüyor videodakilerin aynisini yapsam herhangi bir sıkıntı cikarmi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı