POCO X3 NFC kendi kendine recovery moda giriyor

Adımları birebir doğru şekilde uyguladıysanız dizinde yapacak pek bir şey yok gibi hocam. Bl kilidini açmak istemiyorsanız bekleyeceksiniz gibi duruyor.
Zaten direkt kendi sürümünü dogrulamadi miui 14.0.2

Kronik sorunlu bir cihaz. Yazılımı berbat ötesi kendi kendine bile çökebiliyor. O kadar berbat ki kendileride farkında servise gönderdikçe tamir ediyorlar. Yazılımı geçtim malzeme kalitesi bile berbat. Casper telefonların malzeme kalitesi bile daha iyi bu cihazdan. En iyisi servise göndermeniz. Arkadaşım 3 defa gönderdi 2 defa stock ROM yüklendi 1 kere anakart değişti.(ekranında çizik bile yok)

O kadar da gömülecek bir cihaz değil hocam ya. 2 senedir beni fazlasıyla memnun etti her konuda. Malzeme kalitesinde haklı olabilirsiniz. Çok kır tutuyor ve çıkmıyor. Yazılım konusunda da ilk kez geliyor başıma böyle bir şey ki zaten genel bir sorunmuş.

Hocam benim telefonun garantisi yok servise gonderemem degilmi

Hocam benim telefonun garantisi yok servise gonderemem degilmi.

Gönderirsiniz fakat para alırlar. Benimkininde 1 ay önce bitti daha.

Hocam benim telefonun garantisi yok servise gonderemem degilmi.

Hocam güncelleyici uygulamasını APK ile en son sürümünü kurdum ve güncellemeyi onaylatmayı başardım. Fakat şimdi de işlem %10 civarına geldiğinde install Update. ZIP failed gibi bir hata almaya başladım. İsterseniz bir de siz deneyin. Verdiğim linkteki APK'yı kurun ve videodaki adımları uygulayın. Belki sizde çalışır.

Son düzenleme:
Hocam uygulamaya giriş yapamiyorum acamiyorum yani safe moddan dolayi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…